2 annosta.

RAAKA-AINEET:

naudanjauhelihaa 17% 200 g
huiluntuhti makkaraa 200 g
pekonia 85g
voita 2 rkl
chilijauhetta
paprikajauhetta
curryjauhetta

VALMISTUSOHJE:

  • Pilko makkara ja pekoni.
  • Sulata voi pannulla ja lisää pilkotut makkarat ja pekonit samaan aikaan jauhelihan kanssa.
  • Paista ne kypsiksi ja lisää mausteet oman maun mukaan.

MAKROT KOKO SATSIIN:
hiilarit: 2 g
rasvat: 134 g
protskut: 75 g
kalorit: 1515 kcal

MAKROT PER ANNOS:
hiilarit: 1 g
rasvat: 67 g
protskut: 37,5 g
kalorit: 758kcal

Ohjeen löydät sulamosta nimellä: Äijäpannu, paulanketoblogi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *