10 kpl

Nyt oli taas kananpojan jauheliha tarjouksessa niin ois sopiva aika tehdä näitä! On oikeesti tosi herkullisia vaikka ulkonäöltään ei ehkä siltä vaikuta ?
Ja toki heleppoja ovat!

RAAKA-AINEET:

Kananpojan jauhelihaa 400 g
Voita 2 rkl
Mausteita maun mukaan:
paprikajauhe, curryjauhe, herbamare
Pofiberiä 0,25 dl

Munia 1 kpl
Mantelijauhoa 0,5 dl


Suolaa

VALMISTUSOHJE:

  • Mausta jauheliha mieleisillä mausteillasi, mausteita saa olla mielestäni reilusti.
  • Muotoile taikinasta 10 pötköä.
  • Riko muna ja uita pötköt siinä.
  • Tee jauhoista ja suolasta sekoitus ja kierittele pötköt siinä.
  • Paista pannulla voissa rapeaksi.
  • tarjoile esim kukkakaalimuusin ja raikkaan vihreän salaatin kera.

MAKROT KOKO SATSIIN:
hiilarit: 4,2 g
rasvat: 52 g
protskut: 88,3 g
kalorit: 830 kcal

MAKROT PER PÖTKYLÄ:
hiilarit: 0,4 g
rasvat: 5,2 g
protskut: 8,8 g
kalorit: 83 kcal

Ohjeen löydät sulamosta nimellä: Kanapötköt, paulanketoblogi.

2 Kommenttia

Vastaa käyttäjälle mictiobby Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *