5 annosta.
RAAKA-AINEET:
Oliiviöljy 20 g
Naudan 17% jauhelihaa 500 g
Tomaattimurska maustamaton 500 g
Punainen paprika 1 kpl
keltainen paprika 1 kpl
Sipuli 1 kpl
Kermaa 1 dl
Cheddar koskenlaskijaa 1/4 prk
Slim spagettia 200 g
Mausteita: suolaa, herbamarea, grillimaustetta, kolmen pippurin seosta.
Mozzarellaraastetta 2 rkl
Tuoretta persiljaa 1 rkl
VALMISTUSOHJE:
– Kuori ja pilko sipuli pieneksi. Kuullota se oliiviöljyssä.
– Lisää joukkoon jauheliha, huuhtele ja pilko paprikat sillä välin pieniksi kuutioiksi kun jauheliha paistuu.
– Mausta jauheliha oman makusi mukaan. Mausteita saa olla mielestäni reilusti koska tomaattimurska ja spagetti ovat maustamattomia.
– Lisää paprikat sekä tomaattimurska, mausta lisää halutessasi.
– Huuhtele slim spagetti ja lisää se joukkoon. Voit pätkiä spagettia pienemmäksi lastella samalla kun hämmentelet.
– Lisää kerma ja koskenlaskija. Hämmennä ja anna hautua hiljalleen kannen alla hetken aikaa. Maista ja lisää mausteita tarvittessa.
– Lisää lopuksi mozzarellaraaste ja tuore persilja päälle ja sammuta levy.
– Nautiskele sellaisenaan tai raikkaan vihreän salaatin kera <3
Makrot koko satsiin:
Hiilarit: 70 g
Rasvat: 157,5 g
Protskut: 118 g
Kalorit: 2199 kcal
Makrot per annos:
Hiilarit: 14 g
Rasvat: 31,5 g
Protskut: 23,5 g
Kalorit: 440 kcal
Ohjeen löydät sulamosta nimellä Ketoilijan italianpata, Paulanketoblogi.
hei. voiko jotain muuta spaghettia käyttää? pikku kaupungista ei välttämättä löydy juuri tuota slim pastaa.
Hei! voit käyttää muuta, sellaisella nimellä kun shirataki pasta, nuudeli, riisi ym löytyy.