5 annosta.

RAAKA-AINEET:

Oliiviöljy  20 g

Naudan 17% jauhelihaa 500 g

Tomaattimurska maustamaton 500 g

Punainen paprika 1 kpl

keltainen paprika 1 kpl

Sipuli 1 kpl

Kermaa 1 dl

Cheddar koskenlaskijaa 1/4 prk

Slim spagettia 200 g

Mausteita: suolaa, herbamarea, grillimaustetta, kolmen pippurin seosta.

Mozzarellaraastetta 2 rkl

Tuoretta persiljaa 1 rkl

VALMISTUSOHJE:

– Kuori ja pilko sipuli pieneksi. Kuullota se oliiviöljyssä.

– Lisää joukkoon jauheliha, huuhtele ja pilko paprikat sillä välin pieniksi kuutioiksi kun jauheliha paistuu. 

– Mausta jauheliha oman makusi mukaan. Mausteita saa olla mielestäni reilusti koska tomaattimurska ja spagetti ovat maustamattomia.

– Lisää paprikat sekä tomaattimurska, mausta lisää halutessasi.

– Huuhtele slim spagetti ja lisää se joukkoon. Voit pätkiä spagettia pienemmäksi lastella samalla kun hämmentelet. 

– Lisää kerma ja koskenlaskija. Hämmennä ja anna hautua hiljalleen kannen alla hetken aikaa. Maista ja lisää mausteita tarvittessa.

– Lisää lopuksi mozzarellaraaste ja tuore persilja päälle ja sammuta levy.

– Nautiskele sellaisenaan tai raikkaan vihreän salaatin kera <3

Makrot koko satsiin:

Hiilarit: 70 g

Rasvat: 157,5 g

Protskut: 118 g

Kalorit: 2199 kcal

Makrot per annos:

Hiilarit: 14 g

Rasvat: 31,5 g

Protskut: 23,5 g

Kalorit: 440 kcal

Ohjeen löydät sulamosta nimellä Ketoilijan italianpata, Paulanketoblogi.

2 Kommenttia

  1. hei. voiko jotain muuta spaghettia käyttää? pikku kaupungista ei välttämättä löydy juuri tuota slim pastaa.

Vastaa käyttäjälle mictiobby Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *