KETOILIJAN ITALIANPATA

KETOILIJAN ITALIANPATA

5 annosta.

RAAKA-AINEET:

Oliiviöljy  20 g

Naudan 17% jauhelihaa 500 g

Tomaattimurska maustamaton 500 g

Punainen paprika 1 kpl

keltainen paprika 1 kpl

Sipuli 1 kpl

Kermaa 1 dl

Cheddar koskenlaskijaa 1/4 prk

Slim spagettia 200 g

Mausteita: suolaa, herbamarea, grillimaustetta, kolmen pippurin seosta.

Mozzarellaraastetta 2 rkl

Tuoretta persiljaa 1 rkl

VALMISTUSOHJE:

– Kuori ja pilko sipuli pieneksi. Kuullota se oliiviöljyssä.

– Lisää joukkoon jauheliha, huuhtele ja pilko paprikat sillä välin pieniksi kuutioiksi kun jauheliha paistuu. 

– Mausta jauheliha oman makusi mukaan. Mausteita saa olla mielestäni reilusti koska tomaattimurska ja spagetti ovat maustamattomia.

– Lisää paprikat sekä tomaattimurska, mausta lisää halutessasi.

– Huuhtele slim spagetti ja lisää se joukkoon. Voit pätkiä spagettia pienemmäksi lastella samalla kun hämmentelet. 

– Lisää kerma ja koskenlaskija. Hämmennä ja anna hautua hiljalleen kannen alla hetken aikaa. Maista ja lisää mausteita tarvittessa.

– Lisää lopuksi mozzarellaraaste ja tuore persilja päälle ja sammuta levy.

– Nautiskele sellaisenaan tai raikkaan vihreän salaatin kera <3

Makrot koko satsiin:

Hiilarit: 70 g

Rasvat: 157,5 g

Protskut: 118 g

Kalorit: 2199 kcal

Makrot per annos:

Hiilarit: 14 g

Rasvat: 31,5 g

Protskut: 23,5 g

Kalorit: 440 kcal

Ohjeen löydät sulamosta nimellä Ketoilijan italianpata, Paulanketoblogi.

Paula Rask

Olen 36 vuotias ketogeeniseen elämäntapaan intohimoisesti hurahtanut pienen pojan äiti joka haluaa inspiroida muitakin terveelliseen elämäntapaan.

This Post Has 2 Comments

  1. hei. voiko jotain muuta spaghettia käyttää? pikku kaupungista ei välttämättä löydy juuri tuota slim pastaa.

    1. Hei! voit käyttää muuta, sellaisella nimellä kun shirataki pasta, nuudeli, riisi ym löytyy.

Vastaa käyttäjälle Paula Rask Peruuta vastaus

Close Menu