5annosta.
RAAKA-AINEET:
Kesäkurpitsaa 1 iso / 400 g
Naudan jauhelihaa 17% 500 g
Maustamatonta tomaattimurskaa 250 g
Mausteita oman maun mukaan
Cheddar koskenlaskijaa 125 g
Emmental juustoraastetta 150 g
Kermaa 1/2 dl
VALMISTUSOHJE:
Valmista ensin jauhelihakastike:
– Paista jauheliha
– Mausta mieleisesti.
Itse laitoin chiliä, suolaa, herbamarea, currya, paprikajauhetta, rosepippuria ja mustapippurirouhetta.
– Lisää tomaattimurska, cheddarjuusto ja kerma.
– Anna hautua hetki.
– Huuhtele ja siivuta kesäkurpitsa.
– Laita vuokaan vuoronperään kastiketta ja kesäkurpitsasiivuja.
Päällimmäiseen kerrokseen juustoraaste.
– Uuniin. Paista kiertoilmalla 175 asteessa 45min. Tai kunnes näyttää hyvältä ja ruskistuneen sopivasti pinnalta.
Tavallisella voit paistaa 200 asteessa.
– Anna jäähtyä hieman ennen ruokailua.
MAKROT KOKO SATSIIN:
hiilarit: 28 g
rasvat: 178 g
protskut: 155 g
kalorit: 2350 kcal
MAKROT PER ANNOS:
hiilarit: 5,59 g
rasvat: 35,6 g
protskut: 31 g
kcal: 470 kcal
Löydät ohjeen sulamosta nimellä: Kurppalasagne, Paulanketoblogi.