KURPPALASAGNE

KURPPALASAGNE

5annosta.

RAAKA-AINEET:

Kesäkurpitsaa 1 iso / 400 g

Naudan jauhelihaa 17% 500 g

Maustamatonta tomaattimurskaa 250 g

Mausteita oman maun mukaan

Cheddar koskenlaskijaa 125 g

Emmental juustoraastetta 150 g

Kermaa 1/2 dl

VALMISTUSOHJE:

Valmista ensin jauhelihakastike:

– Paista jauheliha

– Mausta mieleisesti. 

Itse laitoin chiliä, suolaa, herbamarea, currya, paprikajauhetta, rosepippuria ja mustapippurirouhetta.

– Lisää tomaattimurska, cheddarjuusto ja kerma.

– Anna hautua hetki.

– Huuhtele ja siivuta kesäkurpitsa.

– Laita vuokaan  vuoronperään kastiketta ja kesäkurpitsasiivuja.

Päällimmäiseen kerrokseen juustoraaste.

– Uuniin. Paista kiertoilmalla 175 asteessa 45min. Tai kunnes näyttää hyvältä ja ruskistuneen sopivasti pinnalta.

Tavallisella voit paistaa 200 asteessa.

– Anna jäähtyä hieman ennen ruokailua.

MAKROT KOKO SATSIIN:

hiilarit: 28 g

rasvat: 178 g

protskut: 155 g

kalorit: 2350 kcal

MAKROT PER ANNOS:

hiilarit:  5,59 g

rasvat: 35,6 g

protskut: 31 g

kcal: 470 kcal

Löydät ohjeen sulamosta nimellä: Kurppalasagne, Paulanketoblogi.

Paula Rask

Olen 36 vuotias ketogeeniseen elämäntapaan intohimoisesti hurahtanut pienen pojan äiti joka haluaa inspiroida muitakin terveelliseen elämäntapaan.
Close Menu