3 ANNOSTA.

 

RAAKA-AINEET:

Voita 3 rkl

oliiviöljyä 3 rkl

Makkaraa (huiluntuhti) 400g

Pinaattia 65 g

Lehtikaalia 50 g

Kooskoskermaa 2 dl

Kirsikkatomaattia 100 g

Porkkainoita 2 kpl keskikokoisia

Keltasipuli 1 pieni

Suolaa 0,5 tl

Herbamarea 0,5 tl

Grillimauste 0,5 tl

Kolmen pippuris seosta 0,5 tl

 

VALMISTUSOHJE:

– Kuori ja pilko porkkanat.

– Laita ne paistumaan pannulle voihin. 

– Lisää kuorittu ja pilkottu sipuli.

– Paista kunnes pehmenevät hieman.

– Kuori sitten makkarat ja pilko ne joukkoon. Lisää mausteet.

– Lisää viimeisenä tomaatit, lehtikaali ja pinaatti sekä oliiviöljy.

– Paista hetki ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa mausteita lisää.

– Kaada kaikki uunivuokaan ja lisää joukkoon kookoskerma. Sekoita ja laita uuniin hautumaan. Paistoin noin tunnin folion alla 150 asteessa ja sitten sammutin uunin ja jätin hautumaan loppulämmölle ilman foliota.

– Nauti lämpimänä raikkaan vihersalaatin kera.

 

MAKROT KOKO SATSIIN:

Hiilarit: 19,8 g

Rasvat: 216 g

Protskut: 67,5 g

Kalorit: 2308 kcal

MAKROT PER ANNOS:

Hiilarit: 6,6 g

Rasvat: 72 g

Protskut: 22,5 g

Kalorit: 770 kcal

 

Ohjeen löydät myös sulamosta nimellä Maidoton makkarapata, Paulanketoblogi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *