20 palaa.

Tämä leipä sopii loistavasti lämpimiin voileipiin ja voilepäkakkuun!

Raaka-aineet:

Munia 6

Leivinjauhetta 4 tl

Psylliumia 2 rkl

Pofiberiä 1 dl

Mantelijauhetta 2,5 dl

Suolaa 0,5 tl

Juustoraastetta 250 g

Turkkilaista jugurttia 4 rkl

Valmsitusohje:

– Riko munat ja vatkaa ne käsivispilällä.

– Lisää jugurtti ja vatkaa lisää kunnes on tasaista.

– Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet sekaisin ja lisää ne muna-jugurttiseokseen.

– Sekoita viimeiseksi joukkoon juustoraaste  ja sekoita.

– Lusikoi taikina silikoniseen leipävuokaan ja paista kiertoilmalla 175 asteessa puoli tuntia ja sen jälkeen 125 asteessa viellä 15 minuuttia.

Tavallisella voi paistaa hieman lämpimämmällä tai pidentää paistoaikaa.

– Anna leivän jäähtyä kunnolla ja kumoa leipä vasta sitten ja leikkaa leipä paloiksi.

Voit siivuttaa leivän jäähtyneenä ja pakastaa, sieltä kätevä ottaa sulamaan!

Makrot koko leipään:

hiilarit: 20 g

rasvat: 158 g

protskut: 145,5 g

kalorit: 2093 kcal

Makrot per pala:

hiilarit: 1 g

rasvat: 7,9 g

protskut: 7,25 g

kalorit: 105 kcal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *