9 kappaletta

RAAKA-AINEET:

Munia 2 kpl

Pofiberia 2 dl

Valkosipulijauhetta 2 tl

Suolaa 0,3 tl

Turkkilaista jugurttia 2 dl

Leivinjauhetta 2 tl

VALMISTUSOHJE:

– Riko munat.

– Mittaa muut ainekset samaan kippoon.

– Sekoita kaikki kunnolla sekaisin. Sekoitus esim lusikalla tai puuhaarukalla riittää.

– Nostele lusikalla keot taikinasta pellille.

– Paista 175 asteessa n. puoli tuntia kunnes saanut sopivasti väriä.

– Nauti voin kera lämpimänä keiton seuraksi <3

Makrot koko satsiin:

hiilarit: 23 g

rasvat: 30 g 

protskut: 25,6 g

kalorit: 510 kcal

Makrot per leipänen:

hiilarit: 2,5 g

rasvat: 3,3 g

protskut: 2,8 g

kalorit:56,5 kcal

Ohjeen löydät sulamosta nimellä Valkosipulileipäset, Paulanketoblogi.

4 Kommenttia

  1. Valkosipulileivät olivat erittäin hyviä, paistoaika jäi vain mietityttämään..Paistoin ohjeen mukaan 175 asteessa ja kiertoilmauunissa, mutta reilu puoli tuntia ?? onneksi katsoin vartin kohdalla uuniin, ei yhtään kauempaa kyllä saa olla..Enkä saanut noin kuohkean ja hyvän näköisiä, tuli tasaisia lättänöitä..Täytynee harjoitella, ehkä seuraavalla kerralla sitten paremman näköisiäkin..

    1. joo nää paistoajat on aina uunikohtaisia 🙂 meilläkin nykyään ärhäkämpi tää uuni joten oon vähentäny lämpöä.

  2. Kiitos ohjeesta! Tulipa niistä herkullisia, joskaan ei yhtä nättejä, kuin ohjeen kuvassa. No, ei se näkö vaan maku ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *