iso satsi, lisukkeeksi riittää n.10 annokseen.

Raaka-aineet:
-voita 20g
– keräkaali 1 kpl
-suolaa maun mukaan
-kermaa 1 dl
-vettä 1 dl
-koskenlaskija ruoka 1 dl

Valmistusohje:
-pilko kaali
-paistetaan voissa ja
-haudutellaan pehmeäksi kannen alla välillä hämmentäen.
-lisätään suolaa reilusti
-lisätään kerma, vesi ja koskenlaskija
-kun on varmasti pehmeäksi haudutettu niin sauvasekoittimella sileäksi.
-maustetaan tarpeen mukaan.
?

Makrot koko satsiin:

Hiilarit: 53,4 g

Rasvat: 76,2 g

Protskut: 25,9 g

Kalorit: 1052 kcal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *