10palaa.

Raaka-aineet:

Voita 60 g

Mantelirouhetta 100 g

Kermaa 2 dl

Maustamatonta tuorejuustoa 100 g

Mascarpone 150 g

Aitoa vaniljajauhetta 1 tl

Stevia nestemäinen 1/2 tl 

Sitruunan mehu 1/2 sitruunasta

Liivatelehtiä 2 kpl

Raastettua sitruunan kuorta 1 tl

Valmistusohje:

– Sulata voi ja sekoita siihen mantelirouhe.

– Levitä seos vuuan pohjalle.

– Sekoita täyte:

tuorejuustot ja kerma (kuohukerma hieman vatkattuna).

– Lisää puolikkaan sitruunan mehu sekä vaniljajauhe ja nestemäistä steviaa 1/2 tl. 

– Liota kaksi liivatelehteä pienessä määrässä kuumaa nestettä ja kun on jäähtynyt niin sekoita täytteen joukkoon. Sekoitus ihan lusikalla riittää.

– Kaada täyte pohjan päälle ja laita vuoka jääkaappiin ainakin muutamaksi tunniksi.

– Raasta sitruunasta kuorta koristeeksi.

Makrot koko kakkuun:

hiilarit: 26 g

rasvat: 224 g

protskut: 45,5 g

kalorit: 2320 kcal

Makrot per 1 pala:

hiilarit: 2,6 g

rasvat: 22,4 g

protskut:4,55 g

kalorit: 232 kcal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *