KETOILIJAN MANTELILETUT

KETOILIJAN MANTELILETUT

6 ISOA LETTUA

RAAKA-AINEET:

Sulatettua voita 30 g 

Mantelijauhoa 60 g

Munia 3 kpl

Kermaa 2 dl

VALMISTUSOHJE:

– Kaikki sekaisin kulhoon ja kunnollinen sekoitus vispilällä.

– Anna turvota ainakin hetki, mutta parempaa jos tekee taikinan valmiiksi hyvissä ajoin ennen paistamista.

– Paista letut voissa rapeiksi.

Jos teet pikkusia lettuja niin nämä on helppo kääntää vaikka tekisit ohuita.

– Tarjoile letut esimerkiksi kermavaahdon ja marjojen kanssa tai suolaisten täytteiden kera.

Makrot koko taikinaan:

hiilarit: 10,2 g

rasvat: 144 g

protskut: 36 g

kalorit: 1464 kcal

Makrot per lettu:

hiilarit: 1,7 g

rasvat: 24 g

protskut: 6 g

kalorit: 244 kcal

Sulamosta löydät letut nimellä Ketoilijan manteliletut, Paulanketoblogi.

Paula Rask

Olen 36 vuotias ketogeeniseen elämäntapaan intohimoisesti hurahtanut pienen pojan äiti joka haluaa inspiroida muitakin terveelliseen elämäntapaan.
Close Menu