6 ISOA LETTUA

RAAKA-AINEET:

Sulatettua voita 30 g 

Mantelijauhoa 60 g

Munia 3 kpl

Kermaa 2 dl

VALMISTUSOHJE:

– Kaikki sekaisin kulhoon ja kunnollinen sekoitus vispilällä.

– Anna turvota ainakin hetki, mutta parempaa jos tekee taikinan valmiiksi hyvissä ajoin ennen paistamista.

– Paista letut voissa rapeiksi.

Jos teet pikkusia lettuja niin nämä on helppo kääntää vaikka tekisit ohuita.

– Tarjoile letut esimerkiksi kermavaahdon ja marjojen kanssa tai suolaisten täytteiden kera.

Makrot koko taikinaan:

hiilarit: 10,2 g

rasvat: 144 g

protskut: 36 g

kalorit: 1464 kcal

Makrot per lettu:

hiilarit: 1,7 g

rasvat: 24 g

protskut: 6 g

kalorit: 244 kcal

Sulamosta löydät letut nimellä Ketoilijan manteliletut, Paulanketoblogi.

6 Kommenttia

  1. Mulla tällä lettutaikinalla sai kyllä oikein herkullisia lettuja, mutta kääntäminen mahdotonta ilman että on ihan riekaileisia ja repeää.. turvotin noin 15min.

  2. Voikohan taikinan tehdä jääkaappiin jo illalla ha paistaa letut aamulla?

  3. Onko tuo 30 g voita tarkoitus laittaa taikinaan vai käyttää paistamisessa?

Vastaa käyttäjälle mictiobby Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *