MUSTIKKAKUKKO

MUSTIKKAKUKKO

pieni vuoka 13cm x 13 cm

Tästä riittää lisukkeiden kera jopa neljälle jolloin hiilareiden määräkin alle 4g per annos!

Raaka-aineet:

Taikina:

Mantelijauhoja 1 dl

Pellavansiemenrouhetta 1 dl

Makeutusainetta 1 rkl (stevia sweet crystal)

Voita 50g

Täyte:

+mustikoita 1-1,5dl

Valmistusohje:

-Voi sulatetaan

-lisätään sekoitetut jauhot ja makeutus joukkoon.

-kunnolla sekaisin ja taikina kelmun sisään ja jääkaappiin.

-2/3 kylmästä taikinasta painellaan vuuan pohjalle ja loput vielä

Jääkaappiin. Pohjaa esipaistetaan hieman, vain hetki että tulee pintaan hieman väriä, sen Jälkeen laitetaan mustikoita täyteen.

-loppuosa taikinasta litistetään kelmun alla ja laitetaan mustikoiden päälle. Hieman painellaan reunoista taikinaa kiinni.

-paistetaan 175 kunnes näyttää pinta hieman saaneen väriä.

-annetaan hetki jäähtyä ja syödään esim vaniljajäätelön kera <3

makrot koko  satsiin:

Hiilarit: 15,5 g

Rasvat: 77 g

protskut: 28,2 g

Kalorit: 875 kcal

Paula Rask

Olen 36 vuotias ketogeeniseen elämäntapaan intohimoisesti hurahtanut pienen pojan äiti joka haluaa inspiroida muitakin terveelliseen elämäntapaan.

Vastaa