PEHMEÄT SUKLAAKEKSIT

PEHMEÄT SUKLAAKEKSIT

7 KPL

RAAKA.-AINEET:

Munia 1 kpl

Voita 50 g

Mantelijauhoa 2 dl

Leivinjauhetta 1 tl

Psylliumia 1 rkl

Makeutusta 2 rkl (stevia sweet crystal)

Sokeroimaton kaakaojauhe (van houten)

Tummaa suklaata 10 g (81%)

VALMISTUSOHJE:

– Sulata voi.

-Riko muna joukkoon.

– Vatkaa sekaisin käsivispilällä.

– Sekoita toisessa kipossa kuivat aineet, eli muut paitsi suklaa.

– Lisää kuivat aineet taikinaan, sekoita vaikka lusikalla ja anna taikinan levätä rauhassa.

– Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

– Ota lusikalla tai kostutetuilla käsin taikinaa ja litistä se pellille.

– Laita keksien päälle suklaapaloja.

– Paista noin vartin verran, sen verran että hieman tulee väriä keksien reunaan.

– Nauti <3

MAKROT KOKO TAIKINAAN:

Hiilarit: 13,8 g

Rasvat: 98 g

Protskut: 30 g

Kalorit: 1089 kcal

MAKROT PER KEKSI: (jos teit 7 kpl)

Hiilarit: 2 g

Rasvat: 14 g

Protskut: 4,3 g

Kalorit: 155,5 kcal

Paula Rask

Olen 36 vuotias ketogeeniseen elämäntapaan intohimoisesti hurahtanut pienen pojan äiti joka haluaa inspiroida muitakin terveelliseen elämäntapaan.
Close Menu