7 KPL
RAAKA.-AINEET:
Munia 1 kpl
Voita 50 g
Mantelijauhoa 2 dl
Leivinjauhetta 1 tl
Psylliumia 1 rkl
Makeutusta 2 rkl (stevia sweet crystal)
Sokeroimaton kaakaojauhe 2 rkl (van houten)
Tummaa suklaata 10 g (81%)
VALMISTUSOHJE:
– Sulata voi.
-Riko muna joukkoon.
– Vatkaa sekaisin käsivispilällä.
– Sekoita toisessa kipossa kuivat aineet, eli muut paitsi suklaa.
– Lisää kuivat aineet taikinaan, sekoita vaikka lusikalla ja anna taikinan levätä rauhassa.
– Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
– Ota lusikalla tai kostutetuilla käsin taikinaa ja litistä se pellille.
– Laita keksien päälle suklaapaloja.
– Paista noin vartin verran, sen verran että hieman tulee väriä keksien reunaan.
– Nauti <3
MAKROT KOKO TAIKINAAN:
Hiilarit: 13,8 g
Rasvat: 98 g
Protskut: 30 g
Kalorit: 1089 kcal
MAKROT PER KEKSI: (jos teit 7 kpl)
Hiilarit: 2 g
Rasvat: 14 g
Protskut: 4,3 g
Kalorit: 155,5 kcal
Hei paljonko tulee kaakaojauhetta???
oi joi, se jäänyt! 2 rkl!