15 muffinssia.

RAAKA-AINEET:

Taikinaan:
Munia 3 kpl
Kermaa 3/4 dl
Voita 200 g
Ranskankerma 150 g
Mantelijauhoa 5 dl
Hasselpähkinärouhetta 1 dl
Kardemumma 1 tl
Leivinjauhe 3 tl
Makeutus 0,5 dl (stevia sweet)
Karvasmanteliaromi 1,5 tl
Koristeluun:
Tuorejuusto 100 g (philadephia)
Sitruunan mehu 2 rkl
Mansikoita 0,5 dl
Mustikoita 1 dl
Chian siemeniä 1 rkl
Makeutusta halutessasi

VALMISTUSOHJE:

  • Vatkaa makeutusaine ja pehmennyt voi sekaisin esim sauvasekoittimella.
  • Riko munat joukkoon ja sekoita kunnolla.
  • Lisää kerma, ranskankerma ja karvasmanteliaromi joukkoon ja sekoita.
  • Mittaa kuivat aineet eri kulhoon, sekoita ja kippaa taikinan joukkoon. Lastalla sekoitus riittää.
  • Kaada silikonivuokiin niin ei tartu kiinni. Paistoin 175 asteessa kiertoilmalla pikkuleivoksia kunnes pinnalta oli riittävän tummat. Kakun paistoin leipävuuassa ja paistoin noin vartin jonka jälkeen laitoin folion päälle ja paistoin toisen vartin lisää. Katso että on pinta tummunut ennen folion laittoa.
  • Anna jäähtyä kunnolla ja kumoa vasta sitten.
    Tee kuorrute:
  • Lisää sulaneisiin marjoihin chian siemenet, anna turvota jonkun aikaa ja sitten sekoita sauvasekoittimella. Laita jääkaappiin.
  • Lisää tuorejuustoon sitruunamehua ja makeutusta halutessasi, sekoita esim sauvasekoittimella. Laita jääkaappiin.
  • Jos et sinäkään omista pursotinta niin laita muovipussiin hillo ja toiseen kuorrute ja koristele leivokset jäähtyneet leivokset niin että leikkaat pussin kulmasta palan ja puristat kurrutetta torttuun.
  • Nämä on parhaita samana päivänä kun leivottu ?

MAKROT KOKO SATSIIN:
Hiilarit: 56,5 g
Rasvat: 432 g
protskut: 94,5 g
Kalorit: 4516 kcal

MAKROT PER ANNOS JOS TEIT 15 KPL
Hiilarit: 3,8 g
Rasvat: 28,8 g
Protskut: 6,3 g
Kalorit: 301 kcal

Lisäsin ohjeen sulamoon ja löydät sen nimellä Runebergin herkut, paulanketoblogi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *