SUKLAAKÄÄRETORTTU

SUKLAAKÄÄRETORTTU


16 palaa

Tarvitset:
Munia 6
Karppisokeria 1/2 dl
Leivinjauhetta 1 tl
Mantelijauhoa 1dl
Tummaa kaakaojauhetta 3 rkl
Maustamatonta tuorejuustoa 175 g
Kermaa 2 dl
80 % tummaa suklaata 50 g

  • Riko huoneenlämpöiset munat ja mittaa joukkoon makeutus.
  • Vatkaa niitä sähkövatkaimella niin kauan kunnes on kuohkeaa vaahtoa.
  • Mittaa kuivat aineet toiseen kippoon, sekoita ja lisää ne munavaahtoon.
  • Sekoita viellä nopsaa sähkövatkaimella.
  • Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille.
  • Paista 175 asteessa kiertoilmalla noin 10 minuuttia, tavallisella voi olla hieman pidempään.
  • Tee sillä välin täyte:
  • Vatkaa kerma, lisää tuorejuusto, sekoita.
  • Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa.
  • Anna suklaan hieman jäähtyä ja lisää sitten kerma-tuorejuusto seokseen.
  • Ota pois kääretorttu uunista ja kumoa kääretorttu toiselle leivinpaperille johon on ripoteltu karppisokeria tai muuta makeutusta.
  • Anna pohjan hieman jäähtyä ja levitä kaikki täyte päälle.
  • Rullaa torttu leivinpaperin avulla.
  • Viipaloi kunhan on hieman tekeytynyt, niin saa kauniimpia paloja.
  • Nauti <3
  • Parasta vasta seuraavana päivänä jääkaappikylmänä.

Makrot koko torttuun:
hiilarit: 31,5 g
rasvat: 192,3 g
protskut: 74 g
kalorit: 2179 kcal

Makrot per pala:
hiilarit: 2 g
rasvat: 12 g
protskut: 4,6 g
kalorit: 136 kcal

Paula Rask

Olen 36 vuotias ketogeeniseen elämäntapaan intohimoisesti hurahtanut pienen pojan äiti joka haluaa inspiroida muitakin terveelliseen elämäntapaan.
Close Menu