12 annosta.
Tämä kakku on huippuhyvää lämpimänä pakastimesta sulatettuna kylmän kermavaahdon kera <3
RAAKA-AINEET:
Voita 145 g
Karppisokeria 1/2 dl
Kermaa 2 dl
Lindt 85% suklaata 100 g
Leaderin tummaa minttusuklaata 100 g
Leaderin 85% salty caramel suklaata 100 g
Munia 6 kpl
VALMISTUSOHJE:
– Sulata voi kattilassa.
– Lisää sinne valitsemasi makeutus, kerma sekä paloittele suklaat joukkoon.
– Anna sulaa jonka jälkeen hetki jäähtyä.
– Riko munat ja vatkaa käsivispilällä kunnolla sekaisin.
– Lisää sen jälkeen suklaaseos hiljalleen joukkoon ja sekoita kunnolla.
– laita irtopohjavuuan pohjalle leivinpaperi ja kaada seos siihen.
– Paista 175 asteessa noin vartti tai kunnes kakun pinta halkeaa hieman. Ota se uunista ja tarjoa hieman jäähtyneenä esimerkiksi kermavaahdon kanssa.
Makrot koko kakkuun:
hiilarit: 52,8 g
rasvat: 360 g
protskut: 78 g
kalorit: 3792 kcal
Makrot per annos:
hiiilarit: 4,4 g
rasvat: 30 g
protskut: 6,5 g
kalorit: 316 kcal
Löydät sulamosta nimellä Suussasulavan ihana suklaakaakku, Paulanketoblogi.