12 annosta.

Tämä kakku on huippuhyvää lämpimänä pakastimesta sulatettuna kylmän kermavaahdon kera <3

RAAKA-AINEET:

Voita 145 g

Karppisokeria 1/2 dl

Kermaa 2 dl

Lindt 85% suklaata 100 g

Leaderin tummaa minttusuklaata 100 g

Leaderin 85% salty caramel suklaata 100 g

Munia 6 kpl

VALMISTUSOHJE:

– Sulata voi kattilassa.

– Lisää sinne valitsemasi makeutus, kerma sekä paloittele suklaat joukkoon.

– Anna sulaa jonka jälkeen hetki jäähtyä.

– Riko munat ja vatkaa käsivispilällä kunnolla sekaisin.

– Lisää sen jälkeen suklaaseos hiljalleen joukkoon ja sekoita kunnolla.

– laita irtopohjavuuan pohjalle leivinpaperi ja kaada seos siihen.

– Paista 175 asteessa noin vartti tai kunnes kakun pinta halkeaa hieman. Ota se uunista ja tarjoa hieman jäähtyneenä esimerkiksi kermavaahdon kanssa.

Makrot koko kakkuun:

hiilarit: 52,8 g

rasvat: 360 g

protskut: 78 g

kalorit: 3792 kcal

Makrot per annos:

hiiilarit: 4,4 g

rasvat: 30 g

protskut: 6,5 g

kalorit: 316 kcal

Löydät sulamosta nimellä Suussasulavan ihana suklaakaakku, Paulanketoblogi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *