VANILJAPANNACOTTA

VANILJAPANNACOTTA

1 annos

Raaka-aineet:

kermaa 2 dl

Makeutusta 1 rkl (stevia sweet crystal)

Vanilljatanko 1 kpl

liivatelehti 1 kpl

Valmistusohje:

  • Kaada kattilaan kerma, lisää makeutus ja vaniljatangon siemenet ja tanko.
  • Anna seoksen kiehua hetki hiljalleen ja lisää yksi liivatelehti paketin ohjeen mukaan joukkoon.
  • Kaada seos haluamaasi astiaan ja laita jääkaappiin ja anna olla siellä kunnes hyytynyt tai seuraavaan päivään.
  • Koristele halutessasi esim mustikoilla ja hasselpähkinärouheella tai vaikka kookoshiutaleilla.

Paula Rask

Olen 36 vuotias ketogeeniseen elämäntapaan intohimoisesti hurahtanut pienen pojan äiti joka haluaa inspiroida muitakin terveelliseen elämäntapaan.
Close Menu