5:lle.

Tämä täyte sopii hyvin nautittavaksi Ruisnappien kanssa tai esim ruisleivän korvikkeen päällä. Sopii hyvin myös lisukkeeksi pihvin ja kasvisten kanssa.

RAAKA-AINEET:
Tonnikalaa oliiviöljyssä 80 g
Ranskankermaa 150 g
Punasipuli 1/2 pieni
Sitruunan mehua 3 rkl
Herbamarea 0,5 tl

VALMISTUSOHJE:

  • Kuori ja pilko sipuli.
  • Lisää muut ainekset joukkoon.
  • Maistele, lisää tarvittaessa mausteita.
  • Anna maustua jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään.
  • Tarjoile esimerkiksi ruisnappien kanssa.

MAKROT KOKO SATSIIN:
hiilarit: 10,5 g
rasvat: 52 g
protskut: 22,8 g
kalorit: 600 kcal

Ohje löytyy sulamosta nimellä Tonnikala-ranskankermatäyte, paulanketoblogi.

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *