KAHDELLE

RAAKA-AINEET:

Mantelijauhoa 160g

Ranskankermaa 120g

Mausteita reilusti, chili ja herbamare

VALMISTUSOHJE:

– Kaikki kulhossa sekaisin.

– Kaadetaan pellille leivinpaperin päälle, toinen leivinpaperi päälle ja kaulitaan ihan ohueksi, riittää koko pellille. 

– Leikataan paloiksi esim pitsaleikkurilla.

– Paistetaan uunissa 100 asteessa kiertoilmalla noin tunti. Tavallisella saattaa tarvita pidemmän ajan. Varo ettei reunat pala.

– Anna jäähtyä ja katko käsin paloiksi.

– Dippaile esim maustetun ranskankerman kanssa.

MAKROT PER ANNOS:

hiilarit: 9,2 g

protskut: 18 g

rasvat: 59,2 g

kalorit: 662 kcal

Löydät ohjeen sulmamosta nimellä Ktoilijan nachot, Paulanketoblogi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *