KAHDELLE
RAAKA-AINEET:
Mantelijauhoa 160g
Ranskankermaa 120g
Mausteita reilusti, chili ja herbamare
VALMISTUSOHJE:
– Kaikki kulhossa sekaisin.
– Kaadetaan pellille leivinpaperin päälle, toinen leivinpaperi päälle ja kaulitaan ihan ohueksi, riittää koko pellille.
– Leikataan paloiksi esim pitsaleikkurilla.
– Paistetaan uunissa 100 asteessa kiertoilmalla noin tunti. Tavallisella saattaa tarvita pidemmän ajan. Varo ettei reunat pala.
– Anna jäähtyä ja katko käsin paloiksi.
– Dippaile esim maustetun ranskankerman kanssa.
MAKROT PER ANNOS:
hiilarit: 9,2 g
protskut: 18 g
rasvat: 59,2 g
kalorit: 662 kcal
Löydät ohjeen sulmamosta nimellä Ktoilijan nachot, Paulanketoblogi.