26 kpl

RAAKA-AINEET:
munia 3 kpl
Oliiviöljyä 1 rkl
Mantelijauhoa 1 dl
Pellavansiemenrouhetta 2,5 dl
Suolaa 0,5 tl

  • VALMISTUSOHJE:
  • Riko munat
  • Mittaa joukkoon muut ainekset, sekoita.
  • Pyörittele öljytyin käsin taikinasta 26 pientä palloa leivinpaperoidulle pellille.
  • Muotoile niistä käsin pyöreitä littanoita pikkukuppeja.
  • Rouhaise päälle viellä suolaa.
  • Paista uunissa kiertoilmalla 175 asteessa noin 20minuuttia.
    Tavallisella aika voi olla hieman pidempi.
  • Siirrä ruisnapit jäähtymään esim talouspaperin päälle jotta niistä tulee rapeita. Älä pussita tai laita purkkiin, muuten ne pehmenee ja nää on rapeina parhaita.
  • Tarjoile tonnikala-ranskankerma täytteen tai juustotäytteen kera. nauti ?

MAKROT KOKO SATSIIN:
Hiilarit: 5 g
Rasvat: 81 g
Protskut: 52,4 g
Kalorit: 1008 kcal

MAKROT PER KAPPALE:
Hiilarit: 0,2 g
Rasvat: 3 g
Protskut: 2 g
Kalorit: 38,8 kcal

Ohje löytyy sulamosta nimellä Ruisnapit, paulanketoblogi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *