26 kpl
RAAKA-AINEET:
munia 3 kpl
Oliiviöljyä 1 rkl
Mantelijauhoa 1 dl
Pellavansiemenrouhetta 2,5 dl
Suolaa 0,5 tl
- VALMISTUSOHJE:
- Riko munat
- Mittaa joukkoon muut ainekset, sekoita.
- Pyörittele öljytyin käsin taikinasta 26 pientä palloa leivinpaperoidulle pellille.
- Muotoile niistä käsin pyöreitä littanoita pikkukuppeja.
- Rouhaise päälle viellä suolaa.
- Paista uunissa kiertoilmalla 175 asteessa noin 20minuuttia.
Tavallisella aika voi olla hieman pidempi. - Siirrä ruisnapit jäähtymään esim talouspaperin päälle jotta niistä tulee rapeita. Älä pussita tai laita purkkiin, muuten ne pehmenee ja nää on rapeina parhaita.
- Tarjoile tonnikala-ranskankerma täytteen tai juustotäytteen kera. nauti ?
MAKROT KOKO SATSIIN:
Hiilarit: 5 g
Rasvat: 81 g
Protskut: 52,4 g
Kalorit: 1008 kcal
MAKROT PER KAPPALE:
Hiilarit: 0,2 g
Rasvat: 3 g
Protskut: 2 g
Kalorit: 38,8 kcal
Ohje löytyy sulamosta nimellä Ruisnapit, paulanketoblogi.