Neljälle

Pohjan raaka-aineet:
munia 3 kpl
Ranskankerma 2dl
Herbamare 1tl
Psyllium 4rkl

Valmistusohje:
-Sauvasekoittimella sekaisin kaikki kunnolla, annetaan jähmettyä.
-Leivinpaperi öljytään, sitten levitetään taikina siihen lusikalla. Toinen öljytty leivinpaperi päälle, painellaan littanaksi ja jätetään paperi siihen paiston ajaksi. ( meillä uuni paistaa niin epätasaisesti niin näin ei pala reunatkaan ja saa kypsyä keskeltä).
-175astetta n.25 min.
– Annetaan jäähtyä ja otetaan paperi pois.

-Leikkasin neljään osaan ja laitoin hieman erilaiset täytteet.
Yhteen koskenlaskija maustamatonta, tonnikalaa oliiviöljyssä ja vuohenjuustoa. (Sitä leikattavaa).
Toiseen pepperoni, vuohenjuusto ja koskenlaskija. Ja kahteen viimeiseen: tomaattipyree, koskenlaskija, pepperoni, vuohenjuusto ja ananas.

Ihan älyttömän hyvää toi tonnikala-vuohenjuusto ?

Tämä on valmista heti syötäväksi, mutta itse tein niin että tein aiemmin valmiiksi ja ennen ruokailua sitten lämmitin uunissa viellä.

Pohjan makrot, koko satsi:

Hiilarit: 6,6 g

Rasvat: 71,3 g

Protskut: 25,4 g

Kalorit: 779 kcal

Tämän ohjeen löydät myös sulamosta nimellä Pizzarullat, Paulanketoblogi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *