PORKKANARIESKAT

PORKKANARIESKAT

5 isoa rieskaa.

Nämä porkkanarieskat valmistuu SUPERhelposti porkkanalaatikosta tai laatikoiden jämistä joita aiemmin on tullut tehtyä.

porkkanalaatikon ohjeen löydät täältä:https://paulanketo.fi/arkiruuat/porkkanalaatikko/

RAAKA-AINEET:

  • Valmista porkkanalaatikkoa vajaan litran verran.
  • 1 muna
  • suolaa
  • pofiberiä 3/4 dl

VALMISTUSOHJE:

  • sekoita muna porkkanalaatikon joukkoon.
  • lisää suolaa ja pofiber.
  • sekoita.
  • Ota lusikalla kiposta sämpylätaikinan tyyliin taikinaa ja tee pallo.
  • Litistä se pellille ja taputtele ohueksi.
  • Pistele haarukalla reikiä.
  • Paista 175 asteessa kunnes ovat hieman saaneet väriä. N.15-20min.
  • Nautiskele rieskat voin ja juuston kera.

Paula Rask

Olen 36 vuotias ketogeeniseen elämäntapaan intohimoisesti hurahtanut pienen pojan äiti joka haluaa inspiroida muitakin terveelliseen elämäntapaan.

Vastaa