5 isoa rieskaa.
Nämä porkkanarieskat valmistuu SUPERhelposti porkkanalaatikosta tai laatikoiden jämistä joita aiemmin on tullut tehtyä.
porkkanalaatikon ohjeen löydät täältä:https://paulanketo.fi/arkiruuat/porkkanalaatikko/
RAAKA-AINEET:
- Valmista porkkanalaatikkoa vajaan litran verran.
- 1 muna
- suolaa
- pofiberiä 3/4 dl
VALMISTUSOHJE:
- sekoita muna porkkanalaatikon joukkoon.
- lisää suolaa ja pofiber.
- sekoita.
- Ota lusikalla kiposta sämpylätaikinan tyyliin taikinaa ja tee pallo.
- Litistä se pellille ja taputtele ohueksi.
- Pistele haarukalla reikiä.
- Paista 175 asteessa kunnes ovat hieman saaneet väriä. N.15-20min.
- Nautiskele rieskat voin ja juuston kera.