10palaa.
Raaka-aineet:
Voita 60 g
Mantelirouhetta 100 g
Kermaa 2 dl
Maustamatonta tuorejuustoa 100 g
Mascarpone 150 g
Aitoa vaniljajauhetta 1 tl
Stevia nestemäinen 1/2 tl
Sitruunan mehu 1/2 sitruunasta
Liivatelehtiä 2 kpl
Raastettua sitruunan kuorta 1 tl
Valmistusohje:
– Sulata voi ja sekoita siihen mantelirouhe.
– Levitä seos vuuan pohjalle.
– Sekoita täyte:
tuorejuustot ja kerma (kuohukerma hieman vatkattuna).
– Lisää puolikkaan sitruunan mehu sekä vaniljajauhe ja nestemäistä steviaa 1/2 tl.
– Liota kaksi liivatelehteä pienessä määrässä kuumaa nestettä ja kun on jäähtynyt niin sekoita täytteen joukkoon. Sekoitus ihan lusikalla riittää.
– Kaada täyte pohjan päälle ja laita vuoka jääkaappiin ainakin muutamaksi tunniksi.
– Raasta sitruunasta kuorta koristeeksi.
Makrot koko kakkuun:
hiilarit: 26 g
rasvat: 224 g
protskut: 45,5 g
kalorit: 2320 kcal
Makrot per 1 pala:
hiilarit: 2,6 g
rasvat: 22,4 g
protskut:4,55 g
kalorit: 232 kcal