VALMISTA HILLOA N.5 dl
Raaka-aineet:
Pilkottua raparperiä 8dl
Vettä 1 dl
Makeutusaine 2 rkl (stevia sweet crystal)
Chian siemeniä 3 rkl
Valmistusohje:
-Pilko raparperit ja laita kattilaan.
-Lisää vesi ja anna kiehua hiljalleen kunnes ovat pehmeitä.
-lisää makeutusaine ja sekoita
-lisää siemenet ja anna niiden turvota.
-soseuta sauvasekoittimella.
– maista ja lisää tarvittaessa makeutusta. Jäi itselle kivan kirpsakaksi tuolla määrällä!
-säilytä jääkaapissa ja käytä pian esim jugurtin, ranskankerman tai kermavaahdon kera. Sopii myös pullien täytteeksi, kääretorttuun, kakkuihin ym.
Makrot kokosatsiin: makrot 1 desiin:
Hiilarit: 27,7 g 5,5 g
Rasvat: 14,2 g 2,8 g
protskut: 12,2 g 2,45 g
kalorit: 355 kcal 71 kcal