PORKKANALAATIKKO

PORKKANALAATIKKO

Lisukkeeksi 8:lle.

RAAKA-AINEET:
1 kg Porkkanoita
1 Muna
50g voita
2 rkl pofiberiä
1dl kermaa
Ripaus kanelia
Lisäksi: pippuriseosta, suolaa, provencen maustesekoitusta.

VALMISTUSOHJEET
Kuori ja paloittele porkkanat, höyrytä ne pehmeiksi.
Pistä porkkanat sauvasekoittimella muusiksi.
Lisää muna ja kerma sekä ripaus kanelia sekä muita mausteita ja sekoita.
Laita muusi uunivuokaan ja ripottele pinnalle pofiberi.
Vuole vielä juustohöylällä voista siivuja päälle.
Paista 200 asteessa kunnes pintaan tulee väriä, noin puoli tuntia ja sen jälkeen toinen puoli tuntia 125 asteessa folion alla.

Paula Rask

Olen 36 vuotias ketogeeniseen elämäntapaan intohimoisesti hurahtanut pienen pojan äiti joka haluaa inspiroida muitakin terveelliseen elämäntapaan.
Close Menu