RAPARPERIHILLO

RAPARPERIHILLO

VALMISTA HILLOA N.5 dl

Raaka-aineet:

Pilkottua raparperiä 8dl

Vettä 1 dl

Makeutusaine 2 rkl (stevia sweet crystal)

Chian siemeniä 3 rkl

Valmistusohje:

-Pilko raparperit ja laita kattilaan.

-Lisää vesi ja anna kiehua hiljalleen kunnes ovat pehmeitä.

-lisää makeutusaine ja sekoita

-lisää siemenet ja anna niiden turvota.

-soseuta sauvasekoittimella.

– maista ja lisää tarvittaessa makeutusta. Jäi itselle kivan kirpsakaksi tuolla määrällä!

-säilytä jääkaapissa ja käytä pian esim jugurtin, ranskankerman tai kermavaahdon kera. Sopii myös pullien täytteeksi, kääretorttuun, kakkuihin ym.

Makrot kokosatsiin:                            makrot 1 desiin:

Hiilarit: 27,7 g                                   5,5 g

Rasvat: 14,2 g                                  2,8 g

protskut: 12,2 g                                2,45 g

kalorit: 355 kcal                                 71 kcal

Paula Rask

Olen 36 vuotias ketogeeniseen elämäntapaan intohimoisesti hurahtanut pienen pojan äiti joka haluaa inspiroida muitakin terveelliseen elämäntapaan.
Close Menu