NOPEA TÄYTEKAKKU

NOPEA TÄYTEKAKKU

10 ANNOSTA

Tämä oli hyvä ja nopea! Eikä tule kuiva vaikka ei kostuta erikseen pohjaa.

Raaka-aineet pohjaan:

Munia 6 kpl

Makeutusta ½ dl ( stevia sweet crystalia)

mantelijauhoa 2 dl

Vanilljajauhetta ½ tl

Leivinjauhetta 1 tl

Valmistusohje:

  • Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella.
  • Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää ne munasokeri seokseen nopeasti sekoittaen.
  • Kaada irtopohjavuokaan, miulla halkaisija 25 cm.
  • Paista 175 asteessa sen verran että pinnalta tulee sopivasti ruskea, n.10-15 min. laita folio ja anna paistua viellä hetki, n.10min.
  • Anna pohjan jäähtyä ennen leikkaamista.
  • täytä mieleisillä täytteillä ja koriste.

Täytteet tähän kakkuun:

Välissä: mustikoita pakastimesta 1 dl ja ranskanskermaa 1 dl. ne soseutettu ja lisätty 1 tl stevia sweet crystalia ja 1 tl chian siemeniä. Jääkaappiin odottamaan.

Päällä: Kermaa vatkattu 2 dl, makeutuksena loraus vaniljauutetta.

Koristeeksi: Jäisiä mustikoita, sitruunamelissan lehtiä ja pakastekuivattua vadelmaa.

Makrot koko pohjaan:

Hiilarit: 10,5 g

Rasvat: 71 g

Protskut: 59,5 g

Kalorit: 920 kcal

Paula Rask

Olen 36 vuotias ketogeeniseen elämäntapaan intohimoisesti hurahtanut pienen pojan äiti joka haluaa inspiroida muitakin terveelliseen elämäntapaan.
Close Menu