SITRUUNAINEN KETOKUIVAKAAKKU

SITRUUNAINEN KETOKUIVAKAAKKU

17 palaa

Raaka-aineet:

Munia 3 pientä / 2 isoa

Turkkilaista jugurttia 1,5 dl

Sitruunamehua 0,5 dl

Voita 100 g

Vanilja uutetta 1 tl

Vanilja jauhetta 0,5 tl

Mantelijauhoa/ mantelijauhetta 2 dl

Kookosjauhoa 2 dl

Stevia/ erytritoli 50 g

Ripaus suolaa

Leivinjauhetta 0,5 tl

Soodaa 0,5 tl

Psylliumia 1 tl

Valmistusohje:

– Aloita voitelemalla kakkuvuoka ja mantelijauhota se.

– Riko munat, lisää joukkoon jugurtti, vaniljauute ja vaniljajauhe sekä makeutusaine. Sekoita käsin vispilälle.

 – Sulata voi ja sekoita eri kippoon kuivat aineet

– Lisää kuivat aineet ja sulatettu voi muna-jugurtti seokseen. Riittää sekoitus lastalla.

– Taikinasta kuuluu tulla aika jäykkää.

– Kaada kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa n.50min. Seuraa kuitenkin ettei mene liian tummaksi pinnasta.

– Anna jäähtyä rauhassa ennen kumoamista, jotta kakku irtoaa ilman että hajoaa.

– Leikkaa kakku 17 osaan.

Makrot koko kakkuun:

hiilarit: 34 g

rasvat: 163,2 g

protskut: 186 g

kalorit: 1952 kcal

Makrot per pala:

Hiilihydraatit 2 g

Rasvat 9,6 g

Proteiinit 3,95 g

kalorit: 115 kcal

Paula Rask

Olen 36 vuotias ketogeeniseen elämäntapaan intohimoisesti hurahtanut pienen pojan äiti joka haluaa inspiroida muitakin terveelliseen elämäntapaan.
Close Menu