KAHDELLE

RAAKA-AINEET:

Lehtikaalia 200 g

Öljyä 50 g

Mausteita reilusti, suolaa ja pippuriseosta.

VALMISTUSOHJE:


– Huuhtele lehtikaalin lehdet ja poista paksut varsiosat. 

– Pilko sitten lehtikaali mieleisen kokoisiksi naposteltaviksi paloiksi.

– Levitä ne pellille leivinpaperin päälle. Kaada päälle oliiviöljy ja mausteet. Suolaa saa olla reilusti. Sekoittele, jotta öljy  ja mausteet sekoittuu tasaisesti kaikkialle. 

– Kypsennä 150-asteisen uunin keskitasolla reilu 20minuuttia.

Nämä palaa helposti joten muista vahtia. Hyvä käännellä pari kertaa paiston aikana.

– Tarjoile esimerkiksi maustetun ranskankerman kanssa.

Makrot puolikkaalle annokselle:

hiilihydraatit: 4 g

rasvat: 25,5 g

proteiini:  5,6 g

kalorit: 265 kcal

Ohjeen löydät sulamosta nimellä: Lehtikaalisipsit, Paulanketoblogi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *