KAHDELLE
RAAKA-AINEET:
Lehtikaalia 200 g
Öljyä 50 g
Mausteita reilusti, suolaa ja pippuriseosta.
VALMISTUSOHJE:
– Huuhtele lehtikaalin lehdet ja poista paksut varsiosat.
– Pilko sitten lehtikaali mieleisen kokoisiksi naposteltaviksi paloiksi.
– Levitä ne pellille leivinpaperin päälle. Kaada päälle oliiviöljy ja mausteet. Suolaa saa olla reilusti. Sekoittele, jotta öljy ja mausteet sekoittuu tasaisesti kaikkialle.
– Kypsennä 150-asteisen uunin keskitasolla reilu 20minuuttia.
Nämä palaa helposti joten muista vahtia. Hyvä käännellä pari kertaa paiston aikana.
– Tarjoile esimerkiksi maustetun ranskankerman kanssa.
Makrot puolikkaalle annokselle:
hiilihydraatit: 4 g
rasvat: 25,5 g
proteiini: 5,6 g
kalorit: 265 kcal
Ohjeen löydät sulamosta nimellä: Lehtikaalisipsit, Paulanketoblogi.