4 annosta.

Raaka-aineet:

Kanan maustamattomia rintafileitä 500g

Voita 4 rkl

Kermaa 1 dl

Koskenlaskija maustamaton ruoka ½ prk eli 125g

Ranskankermaa 1 dl

Mausteita: Paprikajauhetta, pippuriseosta, currya, chiliseosta, herbamarea, suolaa.

Valmistusohje:

-Laita uuni lämpenemään 175asteeseen.

-Paista voissa (2 rkl) kananrintafileiden pinnat ja mausta samalla.

-Laita uunivuokaan ja paista 175 asteessa n.20-30min

-Lisää sitten vuokaan kerma, voi, ranskankerma ja koskenlaskija.

-Paista toinen puoli tuntia, hämmennä ja laita takaisin vielä puoleksi tunniksi.

Voit myös sammuttaa ja jättää uuniin loppulämmölle.

-Tarjoile esim kukkakaalimuusin ja raikkaan vihersalaatin kera <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *