4 annosta.
Raaka-aineet:
Kanan maustamattomia rintafileitä 500g
Voita 4 rkl
Kermaa 1 dl
Koskenlaskija maustamaton ruoka ½ prk eli 125g
Ranskankermaa 1 dl
Mausteita: Paprikajauhetta, pippuriseosta, currya, chiliseosta, herbamarea, suolaa.
Valmistusohje:
-Laita uuni lämpenemään 175asteeseen.
-Paista voissa (2 rkl) kananrintafileiden pinnat ja mausta samalla.
-Laita uunivuokaan ja paista 175 asteessa n.20-30min
-Lisää sitten vuokaan kerma, voi, ranskankerma ja koskenlaskija.
-Paista toinen puoli tuntia, hämmennä ja laita takaisin vielä puoleksi tunniksi.
Voit myös sammuttaa ja jättää uuniin loppulämmölle.
-Tarjoile esim kukkakaalimuusin ja raikkaan vihersalaatin kera <3