Ketopitsa on siitä hyvä, että kun se on viljaton niin sehän sopii lähes kaikille. Ei sitä kuuluisaa turvotusta ja väsymystä pitsan jälkeen. Netti on pulloon varmasti erilaisia ohjeita ja itsekkin olen jakanut useita pitsan ohjeita, niitä löytyy kirjoistani sekä täältä selaamalla ja somekanavista. Nykyään myös löytyy arkea helpottavia jauhoseoksia, joilla saa pitsan tehtyä ja väittäisin, että useimmiten nää ketopitsat on helpompia valmistaa kuin tavan pitsat. Ja koska kaikki ei tykkää kaikesta niin suosittelen testaamaan erilaisia niin löydät mieleisesi.

Yleisimmin valmistan pitsaa tällä pohjan ohjeella, joka on keto-tsemppiryhmistäni tuttu. Ota ohje talteen

Pellillinen Jauhotonta ketopitsaa

  • kananmuna 1 kpl
  • Ranskankerma 150 g
  • Juustoraaste 200 g
  • Voita 100 g

-sulata voi ja anna sen hetki jäähtyä.

-riko muna, lisää joukkoon ranskankerma.

-sekoita ja lisää voisula. Sekoita.

– lisää juustoraaste. Sekoita. (Näyttää riisipuurolta)

-Levitä kostutetuin käsin pellille, just ja just riittää koko pellille.

-esipaista pohjaa n.10 min 200 asteessa tai kunnes pohja saa sopivasti väriä.

– laita mieleiset täytteet ja paista lisää kunnes juusto saa sopivasti väriä.

Rasvaisen pitsan kaveriksi sopii loistavasti raikas vihersalaatti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *