6 KPL

Raaka-aineet:

Munia 2 kpl

Turkkilaista jugurttia 2 rkl

Psylliumia 2 tl

Mantelijauhetta 1,5 dl

Leivinjauhetta 2 tl

Juustoraastetta 150 g

Seesaminsiemeniä 3 rkl

Valmistusohje:

– Vatkaa munat ja lisää siihen jugurtti.

– Sekoita kuivat ainekset ja lisää ne muna-jugurtti seokseen.

– Lisää juustoraaste

– Lusikoi pellille kuusi kekoa ja muotoile  niistä pyöreitä, jätä väliä jotta mahtuvat kohoamaan.

– Voit osan siemenistä ripotella pinnalle.

– Paista 225 ateessa n. 10 min.

– Halkaistuna sopii vaikka paahtimeen tai hampurilaissämpyläksi.

– Jos haluat tehdä leipävuuassa, niin tee kolminkertainen taikina.

Makrot koko satsiin:

hiilarit: 15,2 g

rasvat: 100 g

protskut: 79 g

kalorit: 1284 kcal

makrot per sämpylä:

hiilarit: 2,5 g

rasvat: 16,7 g

proteiinit: 13 g

kalorit: 321 kcal

Löydät tämän reseptin myös sulamosta nimellä Ketooilijan mantelileipä, Paulanketoblogi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *