4 annosta

Raaka-aineet:
kermaa 1 dl
ranskankermaa 2 dl
levy 86% suklaata
Munan keltuainen 1 kpl
vaniljajauhetta ripaus
makeutukseksi hieman vaniljauutetta

Valmistusohje:
– Vatkaa kerma sähkövatkaimella
– lisää sinne sulatettu suklaa ja ranskankerma
– lisää keltuainen ja vaniljat.
– sekoita viellä nopeasti sähkövatkaimella.
– maistele ja lisää halutessasi makeutusta, esim stevia sweet crystalia.
– lusikoi kuohkea vaahto laseihin tai jälkiruokakulhoihin ja koristele halutessasi esim pakastekuivatulla vadelmalla ja pähkinärouheella.
– Tästä sain 4 annosta, mutta toki riittää useammallekkin jos tekee pienempiä annoksia.

Makrot laskettu koko satsiin, jaa ne sitten sen mukaan monta annosta teit:
Hiilarit: 27,6 g
rasvat: 153 g
protskut: 17,85 g
Kalorit: 1598 kcal

2 Comments

  1. Hei! Säilyisiköhän mousse hyvänä jos tekisi edellisiltana ja tarjoilisi vasta seuraavana iltapäivänä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *