4 annosta
Raaka-aineet:
kermaa 1 dl
ranskankermaa 2 dl
levy 86% suklaata
Munan keltuainen 1 kpl
vaniljajauhetta ripaus
makeutukseksi hieman vaniljauutetta
Valmistusohje:
– Vatkaa kerma sähkövatkaimella
– lisää sinne sulatettu suklaa ja ranskankerma
– lisää keltuainen ja vaniljat.
– sekoita viellä nopeasti sähkövatkaimella.
– maistele ja lisää halutessasi makeutusta, esim stevia sweet crystalia.
– lusikoi kuohkea vaahto laseihin tai jälkiruokakulhoihin ja koristele halutessasi esim pakastekuivatulla vadelmalla ja pähkinärouheella.
– Tästä sain 4 annosta, mutta toki riittää useammallekkin jos tekee pienempiä annoksia.
Makrot laskettu koko satsiin, jaa ne sitten sen mukaan monta annosta teit:
Hiilarit: 27,6 g
rasvat: 153 g
protskut: 17,85 g
Kalorit: 1598 kcal
Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tilapäisesti käyttäjän kiintolevylle. Evästeitä käytetään lähes kaikilla verkkosivustoilla, eivätkä sivustot välttämättä toimi kunnolla ilman evästeitä.
Hei! Säilyisiköhän mousse hyvänä jos tekisi edellisiltana ja tarjoilisi vasta seuraavana iltapäivänä?
Moikka! Vastaus tulee ehkä siulle myöhässä, mutta säilyy helposti!