3 ANNOSTA.
RAAKA-AINEET:
Voita 3 rkl
oliiviöljyä 3 rkl
Makkaraa (huiluntuhti) 400g
Pinaattia 65 g
Lehtikaalia 50 g
Kooskoskermaa 2 dl
Kirsikkatomaattia 100 g
Porkkainoita 2 kpl keskikokoisia
Keltasipuli 1 pieni
Suolaa 0,5 tl
Herbamarea 0,5 tl
Grillimauste 0,5 tl
Kolmen pippuris seosta 0,5 tl
VALMISTUSOHJE:
– Kuori ja pilko porkkanat.
– Laita ne paistumaan pannulle voihin.
– Lisää kuorittu ja pilkottu sipuli.
– Paista kunnes pehmenevät hieman.
– Kuori sitten makkarat ja pilko ne joukkoon. Lisää mausteet.
– Lisää viimeisenä tomaatit, lehtikaali ja pinaatti sekä oliiviöljy.
– Paista hetki ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa mausteita lisää.
– Kaada kaikki uunivuokaan ja lisää joukkoon kookoskerma. Sekoita ja laita uuniin hautumaan. Paistoin noin tunnin folion alla 150 asteessa ja sitten sammutin uunin ja jätin hautumaan loppulämmölle ilman foliota.
– Nauti lämpimänä raikkaan vihersalaatin kera.
MAKROT KOKO SATSIIN:
Hiilarit: 19,8 g
Rasvat: 216 g
Protskut: 67,5 g
Kalorit: 2308 kcal
MAKROT PER ANNOS:
Hiilarit: 6,6 g
Rasvat: 72 g
Protskut: 22,5 g
Kalorit: 770 kcal
Ohjeen löydät myös sulamosta nimellä Maidoton makkarapata, Paulanketoblogi.