10 palaa

RAAKA-AINEET:

Voita 100 g

Munia 2 kpl

Mustikoita 3 dl

Kermaa 0,5 dl

Leivinjauhetta 1tl

Vaniljajauhetta 1 tl

Kermaviilia 200 g

Karppisokeria 1 dl

Mantelijauhoa 3 dl

Kookosjauhoa 0,5 dl

VALMISTUSOHJE:

– Voitele piirakkavuoka.

– Sulata voi ja lisää siihen 0,5dl karppisokeria sekä 1 muna ja kerma.

– Sekoita leivinjauhe, kookosjauhot ja mantelijauhoista 2,5dl ja lisää ne.

– Sekoita ja levitä vuualle.

– Paista 200 asteessa reilu 10 minuuttia, kunnes pohja saa hieman väriä.

– Sekoita sulaneisiin mustikoihin loput mantelijauhot ja ripottele ne esipaistetun pohjan    päälle.

– Sekoita kermaviiliin muna, loput makeutusaineet ja vaniljajauhetta ja kaada piirakan päälle.

– Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

– Tarjoile esimerkiksi vaniljalla maustetun kermavaahto-rahka seoksen kanssa.

Makrot koko piirakka:

hiilarit: 40 g

rasvat: 199 g

protskut: 52 g

kalorit: 2234 kcal

Makrot per pala:

hiilarit: 4 g

rasvat: 20 g

protskut: 5,2 g

kalorit: 223 kcal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *