2 ANNOSTA.
Tää on paljon rasvaisempi versio kun aiemman ohjeen pohja ja jopa sellainen rapea. Todella helppo!
Tuplaamalla taikinan, saat pellillisen pitsaa.
RAAKA-AINEET:
Munia 1 kpl
Voita 50 g
Pofiberiä 3/4 dl
Ranskankermaa 75 g
VALMISTUSOHJE:
– Sulata voi.
– Sekoita hieman jäähtyneeseen voihin ranskankerma johon olet lisännyt vähän herbamarea mausteeksi.
– Riko muna joukkoon, sekoita.
– Lisää pofiber ja sekoita.
– Anna taikinan levätä hetki.
– Levitä paperoidulle pellille pyöreäksi pitsaksi. Tämä taikina tarttuu käsiin joten helpointa levittää se ensin lusikalla ja sen jälkeen öljytä kädet ja jatkaa levitystä.
– Esipaista pohjaa 200 asteessa sen verran että pohja saa hieman väriä.
– Lisää mieleiset täytteesi ja paista kunnes pitsan päällä oleva juusto on valmiin näköistä.
– Nauti lämpimänä pitsa vihreän salaatin kera <3
Tämä pitsa oli loistavaa jäähtyneenäkin, pysyi kasassa ja sai syötyä käsin. Seuraavana päivänä on hyvää myös jos sattuu jäämään 😀
MAKROT KOKO PITSAAN:
Hiilarit: 4,5 g
Rasvat: 67 g
Protskut: 9,6 g
Kalorit: 655 kcal
Löydät ohjeen myös sulamosta nimellä: Paulan pitsapohja vol.2, Paulanketoblogi.