Neljälle
Pohjan raaka-aineet:
munia 3 kpl
Ranskankerma 2dl
Herbamare 1tl
Psyllium 4rkl
Valmistusohje:
-Sauvasekoittimella sekaisin kaikki kunnolla, annetaan jähmettyä.
-Leivinpaperi öljytään, sitten levitetään taikina siihen lusikalla. Toinen öljytty leivinpaperi päälle, painellaan littanaksi ja jätetään paperi siihen paiston ajaksi. ( meillä uuni paistaa niin epätasaisesti niin näin ei pala reunatkaan ja saa kypsyä keskeltä).
-175astetta n.25 min.
– Annetaan jäähtyä ja otetaan paperi pois.
-Leikkasin neljään osaan ja laitoin hieman erilaiset täytteet.
Yhteen koskenlaskija maustamatonta, tonnikalaa oliiviöljyssä ja vuohenjuustoa. (Sitä leikattavaa).
Toiseen pepperoni, vuohenjuusto ja koskenlaskija. Ja kahteen viimeiseen: tomaattipyree, koskenlaskija, pepperoni, vuohenjuusto ja ananas.
Ihan älyttömän hyvää toi tonnikala-vuohenjuusto ?
Tämä on valmista heti syötäväksi, mutta itse tein niin että tein aiemmin valmiiksi ja ennen ruokailua sitten lämmitin uunissa viellä.
Pohjan makrot, koko satsi:
Hiilarit: 6,6 g
Rasvat: 71,3 g
Protskut: 25,4 g
Kalorit: 779 kcal
Tämän ohjeen löydät myös sulamosta nimellä Pizzarullat, Paulanketoblogi.