Pääsiäinen lähestyy ja tämä keltainen kanasta tehty ruoka sopii siihen loistavasti

Raaka-aineet:

  • Broileria 600g
  • Vuohenjuustoa 200g
  • Voita paistamiseen 1-2 rkl
  • Oliiviöljyä 1-2 rkl
  • Sitruunoita 2 kpl
  • Pinaattia (pakaste) 75g
  • Currya 1 rkl
  • Herbamarea 1 tl
  • Provencen yrtit 1 tl
  • Basilika, tuore 2 rkl pilkottuna pieneksi

-Ota ajoissa huoneenlämpöön broilerin fileet. (Tähän käy myös esim suikaleet)

-Jos käytät pakaste pinaattia, ota se sulamaan.

-Laita kippoon broilerit, lisää joukkoon oliiviöljy, mausteet ja pinaatti sekä pilkotut basilikat.

-Purista joukkoon yhden sitruunan mehu. Pyörittele lihat seoksessa ja anna mielellään maustua jonkun aikaa.

-Paista voissa lihaseos pikaisesti kuumalla pannulla jotta saa hieman väriä, ei kypsäksi.

-Kippaa uunivuokaan.

-Levitä päälle viipaleiksi leikatut sitruuna sekä vuohenjuusto.

-Paista 150 asteessa n.40min. Sammuta kuitenkin uuni jos tummuu liikaa pinnalta ja laita folio pöälle ja jätä loppulämmölle.

-Rouhi hieman pintaan suolaa halutessasi ennen tarjoilua ja lisää tuoretta basilikaa.

-Nauti tämä ruoka raikkaan salaatin kera tai tarjoile kukkakaaliriisin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *