12 kpl

RAAKA-AINEET:
munia 1kpl
voita 50g
vaniljauutetta 1 tl
vaniljajuhetta 1tl
maapähkinävoi 2rkl
karppisokeri 1tl
mantelijauho 1dl
suolaa ripaus
leivinjauhetta 1tl
hasselpähkinärouhe 1rkl
suklaalevy 90g

VALMSITUSOHJE:
– sulata voi ja riko siihen muna ja lisää vaniljauute.
– sekoita toisessa astiassa muut paitsi suklaa ja hasselpähkinärouhe.
– lisää äsken sekoitetut kuivat aineet voi-munaseokseen.
– sekoita kunnolla käsivispilällä tai ihan vaikka puuhaarukalla.
– lusikoi taikina pieniin paperisiin muffinssivuokiin. Laitoin ite kaks päällekkäin jotta pysyy paremmin muodossaan.
– paista uunissa parissa sadassa vartin verran.
– tee kuorrutus:
– paloittele suklaa ja sulata se mikrossa tai vesihauteessa.
käytin karamelli-merisuola makuista suklaata.
– lusikoi sulanut suklaa jäähtyneiden minimuffinssien päälle
– ripottele hasselpähkinärouhetta päälle
– laita jääkaappiin jotta suklaa jähmettyy kunnolla.

Makrot koko annos:
hiilarit: 35,1g
rasvat: 125,8g
protskut: 33g
kalorit: 1426kcal


makrot per 1 muffini:
hiilarit: 2,9g
rasvat: 10,5g
protskut: 2,75g
kalorit: 119kcal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *