2 munaa
1/2 tl suolaa
2 dl kermaa
3 dl täysmaitoa


-Vatkaa munien rakenne rikki, lisää suola ja sitten vatkaa joukkoon maito ja sekoita viimeiseksi mukaan kerma.
Ihan käsin vatkaaminen riittää.
-Paista 175 asteessa kiertoilmalla 1h tai kunnes pinta näyttää hyvältä, laita päälle folio ja paista viellä puoli tuntia. Tavallisella uunilla voit hieman pidentää paistoaikaa.
-On valmista kun pinta on kauniin ruskea ja kuitenkin massa hyllyvää, sellaista että kestää juuri ja juuri kasassa palat kun leikkaa.

Tämä oli hyvää näinkin, mutta viellä parempaa tuli kun annoin jäähtyä , jonka jälkeen paloittelin ja paistoin pannulla voissa, näin tuli rapea pinta ja sisältä sellanen paahtovanukasmainen😍
-sulatin hieman mustikoita ja tilsasin ne ja söin sen kera😋

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *