KINKKUPIIRAKKA

KINKKUPIIRAKKA

6 PALAA

RAAKA-AINEET:

Mantelijauhoa tai jauhetta 2 dl

Voita 100 g

Psylliumia 1,5 rkl

Leivinjauhetta 1 tl

Kermaa 2 dl

Munia 2 

Mausteita

Juustoraastetta 90 g

Kinkkusuikaleita 200 g

VALMISTUSOHJE:

– Sekoita mantelijauheet, leivinjauho ja psyllium sekä ripaus suolaa sulatettuun voihin.

– Levitä ne vuokaan. Riittää juuri ja juuri peittämään pohjan. (vuoka oli n.20x30cm) Vuokaa ei tarvitse voidella.

– Esipaista 175 asteessa kiertoilmalla noin vartti, sen verran jotta saa vähän väriä. 

Tavalliseen voi laittaa vaikka 200 tai paistaa hieman pidempään. Varo kuitenkin polttamasta pohjaa.

– Levitä pohjan päälle kinkkusuikaleet.

– Sitten laita munat, kerma, juustoraasteet ja mausteet sekaisin ja levitä päälle.

Ite laitoin mausteeksi suolaa ja viispippurirouhetta. 

– Takaisin uuniin kunnes pinta näyttää hyvältä, noin 20minsaa.

– Anna piirakan jäähtyä ja leikkaa vasta sitten paloiksi.

– Syö raikkaan salaatin kera.

MAKROT KOKO PIIRAKKAAN:

hiilarit: 19,2 g

rasvat: 233,4 g

protskut: 93,6 g

kalorit: 2544 kcal

MAKROT PER PALA:

Hiilarit: 3,2 g

Rasvat: 38,9 g

Protskut: 15,6 g

Kalorit: 424 kcal

Paula Rask

Olen 36 vuotias ketogeeniseen elämäntapaan intohimoisesti hurahtanut pienen pojan äiti joka haluaa inspiroida muitakin terveelliseen elämäntapaan.

Tällä artikkelilla on 4 kommenttia

  1. Susanna Ahonen

    Hei, haluaisin tuidon uusista päivityksistä. Yt. uusi ketoilia

    1. Paula Rask

      Moikka Susanna! Tätä on toivottu tosi paljon. itse en osaa sitä tehdä, mutta lähiaikoina yritän etsiä sellaisen joka sen tekisi!

  2. Päivi Sairo

    Valitettavasti tuo kinkkupiirakan pohja ei jostakin syystä toiminut. Jotakin liikaa tai liian vähän. Jäi ihan velliksi vaikka paistoi pitkään. Muuten kiitos mukavista resepteistä

    1. Paula Rask

      ikävä kuulla ettei onnistunut!
      tämä on kyllä ollu blogin ja kirjan kaikista suosituin resepti joten suosittelen viellä testaamaan 😀 Ei kuulu jäädä millään lailla velliksi, muistithan kaikki ainekset 🙂

Vastaa