KINKKUPIIRAKKA

KINKKUPIIRAKKA

6 PALAA

RAAKA-AINEET:

Mantelijauhoa tai jauhetta 2 dl

Voita 100 g

Psylliumia 1,5 rkl

Leivinjauhetta 1 tl

Kermaa 2 dl

Munia 2 

Mausteita

Juustoraastetta 90 g

Kinkkusuikaleita 200 g

VALMISTUSOHJE:

– Sekoita mantelijauheet, leivinjauho ja psyllium sekä ripaus suolaa sulatettuun voihin.

– Levitä ne vuokaan. Riittää juuri ja juuri peittämään pohjan. (vuoka oli n.20x30cm) Vuokaa ei tarvitse voidella.

– Esipaista 175 asteessa kiertoilmalla noin vartti, sen verran jotta saa vähän väriä. 

Tavalliseen voi laittaa vaikka 200 tai paistaa hieman pidempään. Varo kuitenkin polttamasta pohjaa.

– Levitä pohjan päälle kinkkusuikaleet.

– Sitten laita munat, kerma, juustoraasteet ja mausteet sekaisin ja levitä päälle.

Ite laitoin mausteeksi suolaa ja viispippurirouhetta. 

– Takaisin uuniin kunnes pinta näyttää hyvältä, noin 20minsaa.

– Anna piirakan jäähtyä ja leikkaa vasta sitten paloiksi.

– Syö raikkaan salaatin kera.

MAKROT KOKO PIIRAKKAAN:

hiilarit: 19,2 g

rasvat: 233,4 g

protskut: 93,6 g

kalorit: 2544 kcal

MAKROT PER PALA:

Hiilarit: 3,2 g

Rasvat: 38,9 g

Protskut: 15,6 g

Kalorit: 424 kcal

Paula Rask

Olen 36 vuotias ketogeeniseen elämäntapaan intohimoisesti hurahtanut pienen pojan äiti joka haluaa inspiroida muitakin terveelliseen elämäntapaan.

Vastaa

Close Menu