kahdelle

Raaka-aineet:

Munia 3 kpl

Savulohta 100g

Savuporo tuorejuustoa 100g

Herbamarea

Tilliä

Valmistusohje:

– Keitä munat. Itse keitin 10min.

– Halkaise ne ja poista keltuaiset. Varo ettei muna hajoa.

– Muussaa haarukalla keltuaiset ja lisää sinne savulohi ja tuorejuusto, mausta herbamarella makusi mukaan.

– Täytä munat ja ripottele pinnalle hieman tilliä.

Makrot koko satsiin:

Hiilarit: 5,1 g

rasvat: 59 g

protskut: 45,6 g

kalorit: 730 kcal

Makrot per annos:

hiilarit: 2,55 g

rasvat: 29,5 g

protskut: 22,8 g

kalorit: 365 kcal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *