MINIMUREKKEET

MINIMUREKKEET

8 KPL   RAAKA-AINEET: Naudan 17% jauhelihaa 400 g Ranskankermaa 3 rkl Muna 1 kpl Oliiviöljyä 1/4 dl Mausteita:  Suolaa, pippurisekoitusta, grillimaustetta, paprikajauhetta, chilia ja herbamarea. Aurajuustoa 0,5 dl Fetajuustoa 4 rkl.   VALMISTUSOHJE: – Sekoita ranskankermaan mausteet ja sekoita. – Lisää muna sekä maustettu ranskankerma jauhelihaan ja sekoita. – Laita puolet taikinasta silikonisiin muffinssivuokiin….

MANSIKKATUOREJUUSTO FAT BOMBS

MANSIKKATUOREJUUSTO FAT BOMBS

RAAKA-AINEET: Voita 50 g Maustamaton tuorejuusto 200 g Makeutusaine 2 rkl Mansikoita 0,5 dl VALMISTUSOHJE: – Sulata voi ja anna sen hetken jäähtyä. – Soseuta mansikat. – Lisää voisulan joukkoon kaikki ainekset ja pistä blenderiin. Voit sekoittaa myös ihan vaan lusikalla tai lastalla jos pienet mansikkasattumat eivät haittaa 🙂 – Sekoita sekaisin ja lusikoi esimerkiksi…

PAULAN PITSAPOHJA VOL 2.

PAULAN PITSAPOHJA VOL 2.

2 ANNOSTA. Tää on paljon rasvaisempi versio kun aiemman ohjeen pohja ja jopa sellainen rapea. Todella helppo! Tuplaamalla taikinan, saat pellillisen pitsaa.   RAAKA-AINEET: Munia 1 kpl Voita 50 g Pofiberiä 3/4 dl Ranskankermaa 75 g   VALMISTUSOHJE: – Sulata voi. – Sekoita hieman jäähtyneeseen voihin ranskankerma johon olet lisännyt vähän herbamarea mausteeksi. – Riko…

SUKLAISET MAAPÄHKINÄVOIKONVEHDIT

SUKLAISET MAAPÄHKINÄVOIKONVEHDIT

20 konvehtia. TARVITSET: Voita 70 g Kaakaojauhetta 2 rkl ( van houten) Makeuttamatonta maapähkinävoita 5 rkl (lidlin) Makeutusainetta 2 rkl tai maun mukaan ( stevia sweet) VALMISTUSOHJE: – Sulata voi. – Lisää muut ainekset. Makeutusaineen voit halutessasi ensin jauhaa tomusokeriksi blenderissä. – Sekoita hyvin lusikalla. – Maistele, lisää tarvittaessa makeutusta. – Lusikoi tai pursota pieniin…

RUISNAPIT

RUISNAPIT

26 kpl RAAKA-AINEET: munia 3 kpl Oliiviöljyä 1 rkl Mantelijauhoa 1 dl Pellavansiemenrouhetta 2,5 dl Suolaa 0,5 tl VALMISTUSOHJE: Riko munat Mittaa joukkoon muut ainekset, sekoita. Pyörittele öljytyin käsin taikinasta 26 pientä palloa leivinpaperoidulle pellille. Muotoile niistä käsin pyöreitä littanoita pikkukuppeja. Rouhaise päälle viellä suolaa. Paista uunissa kiertoilmalla 175 asteessa noin 20minuuttia. Tavallisella aika voi…

OMENAPIIRAKKA

12 palaa RAAKA-AINEET: Omenoita 3 dl Munia 5 kpl Makeutusainetta 3 rkl Voita 125 g Mascarponea 150 g Leivinjauhetta 1 rkl Psylliumia 1 rkl Kookosjauhoa 1,5 rkl Mantelijauhoa 1,5 rkl Kanelia 1 rkl Aitoa vaniljaa 0,5 tl VALMISTUSOHJE: riko munat ja lisää joukkoon makeutusainetta 2 rkl. sekoita lisää sulatettu voi sekä mascarpone sekoita sekoita jauhot,…

KOOKOS FAT BOMBSIT

KOOKOS FAT BOMBSIT

6 kpl Käytän kookosöljyä ruuanlaitossa, leivonnassa, kahvissa, teessä, iholla, meikinpuhdistusaineena ja hiuksissa ja teen siinä myös kuorinta-ainetta. Se soveltuu niin moneen asiaan ja on terveellistä! Tässä teille oma lempparini fat bombsien ohje. Jos olet kookoksen ystävä niin kannattaa ehdottomasti testata! Kookosöljyn sijasta olen käyttänyt tässä kookosmannaa, niin hyvää! ? Teen näitä kerralla tälläisen kuuden satsin,…

JUUSTO-RANSKANKERMATÄYTE

JUUSTO-RANSKANKERMATÄYTE

5:lle. Tämä täyte sopii hyvin nautittavaksi Ruisnappien kanssa tai esim ruisleivän korvikkeen päällä. Sopii hyvin myös lisukkeeksi pihvin ja kasvisten kanssa. RAAKA-AINEET: Ranskankermaa 150 g Tuorejuusto, aurinkokuivattu tomaatti 100 g Koskenlaskija cheddar 50 g herbamarea VALMISTUSOHJE: -Sekoita ranskankerma ja juustot. Maistele ja lisää herbamarea makusi mukaan. Laita jääkaappiin. Tulee parempaa jos malttaa antaa maustua kunnolla…

TONNIKALA-RANSKANKERMATÄYTE

TONNIKALA-RANSKANKERMATÄYTE

5:lle. Tämä täyte sopii hyvin nautittavaksi Ruisnappien kanssa tai esim ruisleivän korvikkeen päällä. Sopii hyvin myös lisukkeeksi pihvin ja kasvisten kanssa. RAAKA-AINEET: Tonnikalaa oliiviöljyssä 80 g Ranskankermaa 150 g Punasipuli 1/2 pieni Sitruunan mehua 3 rkl Herbamarea 0,5 tl VALMISTUSOHJE: Kuori ja pilko sipuli. Lisää muut ainekset joukkoon. Maistele, lisää tarvittaessa mausteita. Anna maustua jääkaapissa…

SUOLAKEKSIT

SUOLAKEKSIT

Kahdelle RAAKA-AINEET: Voita 50 g Munia 1 kpl Mantelijauhoa 1 dl Mausteita oman maun mukaan. VALMISTUSOHJE: Kaikki sekasin ja pellille ohueksi levyksi. Paista 200 asteessa noin vartti. Ovat valmiita kun tummuvat reunoista. Tee tuplana jos haluat koko pellillisen. Leikkaa heti uunista tultua paloiksi ja sitten anna jäähtyä rauhassa talouspaperin päällä. Voit myös tehdä esim lusikalla…