KETO-RUOKAKURSSIT

Savonlinnassa

Olen aloittanut pitämään täällä Savonlinnassa kansalaisopistossa keto-ruokakursseja. Linnalan kansalaisopisto sijaitsee Sotilaspojankatu 7 ja siellä oleviin kursseihin voi ilmottautua www.linnala.fi sivujen kautta.

Tästä pääset suoraan miun ruokakurssille ilmottautumaan: https://opistopalvelut.fi/linnala/course.php?l=fi&t=5114

se on siis 19.3 torstaina 17-45-20.45 Silloin kerron ketogeenisen ruokavalion terveysvaikutuksista ja omista sekä muiden kokemuksista ja tuloksista. Lisäksi esittelen hyviä rasvojen lähteitä ja pääset maistelemaan ja tutustumaan tuotteisiin. Teemme ainakin terveellistä näkkäriä, herkuksi helposti muunneltavaa kääretorttua ja sitten jotain koko perheelle maistuvaa arkiruokaa. Ruuan tekemisen ja maistelun lisäksi pääset tutustumaan muihin samanhenkisiin ihmisiin, tutustumaan miun reseptikirjaan ym tuotteisiin siinä sivussa. Perehtymään ketoosia mittaaviin juttuihin ja lisäksi saat tietää kuinka helposti aloitat ketogeenisen ruokavalion ja saat vinkkejä kaupassakäyntiin!

Ensimmäinen keto-ruokakurssi oli 6.2 ja ihan mahtava porukka naisia oli koossa! (Miehetkin toki tervetulleita!) kaikki oli todella mukavia ja osalle olikin ketogeeninen ruokavalio jo tuttu. Esittelin myös tärkeitä elektrolyyttejä mitä käytän ja myös ketoainemittareita. Erään kurssilaisen ketoaineetkin verestä mitattiin ja hän oli vahvassa ketoosissa 😀 kerroin lyhyesti että kuina ketogeeninen ruokavalio on helppo aloittaa ja annoin saman viellä kotiin kirjallisena mukaan. Tehtiin tortillalättyjä erilaisten täytteiden kera sekä suklaisia maapähkinävoikonvehteja. Kaikilla taisi massut tulla täyteen, osa otti viellä kotiin mukaan ja jäipä viellä hieman herkkuja Linnalan henkilökunnan kahvihuoneeseenkin ?

Sain kurssista hyvää palautetta ja niin oli saanut Linnalakin. Toiveessa olisi että voisin säännöllisesti näitä kursseja pitää. Aina hieman eri aiheesta vaikkapa, esim paastoaminen voisi olla yhden illan aihe ja toisen kenties makrojen laskeminen. Aiheista voidaan keskustella tarkemmin sitten kurssilaisten kanssa että mitä toiveita on.

Lisäksi järjestän näitä yritykseni kautta kotonani, ota yhteyttä jos kiinnostaa kavereiden kanssa esim pitsailta tai joku muu vastaava, niin mietitään yhdessä teille sopivaa sisältöä.

Paula

Voit olla kiinnostunut myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *