KETO – tsemppiryhmät

Aloitin järjestämään näitä Keto-tsemppiryhmiä tämän vuoden 2021 alussa. Aluksi tsemppiryhmä oli joka toinen kk ja nyt se vaihtelee vähän oman tilanteeni mukaan. esim. nyt on ollut useampi kk peräkkäin ja tammikuussakin starttaa 1.1 seuraava! Kesto on siis yhden kalenterikuukauden aina kerrallaan. Ryhmän suosio on yllättänyt miut täysin sillä jo parituhatta on ollut mukana! Lue lisää alta mistä oikein on kysymys!

Täytetyt letut on yksi tsemppiryhmän ruuista. 3.1.2022 starttaa seuraava ryhmä. Täältä pääset mukaan:https://www.campwire.com/buy_flexible/54fa52b6-ed27-4aaf-bb30-ed6914ea3563

Mikä tsemppiryhmä?

Paulan KETO-tsemppiryhmät on eri mittaisia ryhmiä, yleensä kuukauden, nimensä mukaisesti tsemppiryhmiä, eli olen koko kuukauden käytettävänäsi ja apunasi. Mietitään yhdessä kuinka saadaan siulle hyvä olo ruokavalion avulla! Teen mahdollisimman helppoa sinun arjestasi ja suunnittelen valmiiksi ruuat joka päivälle. Saat tsemppiryhmän aikana minut kiinni nopeasti viesteillä eri kanavien kautta. Käytössä on whatsapp, facebook, instagram, messenger ja sähköposti.

Keto-tsemppiryhmäni on loistava sinulle, joka haluat nopeasti eroon hiilarikoukusta, jatkuvasta turvotuksesta, kaipaat piristystä oloon tai koet että et vaan saa tehtyä muutosta ruokavalioon yksin. Sinulle joka haet apua painonjumiin tai väsymykseen, on tämä varmasti kokeilemisen arvoinen juttu! Ryhmä sopii sinulle joka olet aloittelija, sillä ohjeet ovat yksinkertaiset ja saat tukea projektiisi joka päivä, mutta sopii myös pitkään ketoilleille, sillä ryhmästä saat paljon uusia ideoita ja reseptejä runsaasti, myös esim. paastoihin pääset tutustumaan kanssani. Tämä ruokavalio myös pistää aineenvaihduntaan buustia, joten se voi auttaa painojumin kanssa.

Tämä on matalan kynnyksen paikka, sillä ryhmä on erittäin edullinen, hinta tällä hetkellä vain 1e /pv. Ryhmän aikana ei lasketa kaloreita eikä punnita ruokia. Helppoa! Minun henkilökohtaisen tsemppauksen lisäksi ryhmän tuki auttaa pysymään ruokavaliossa. Ryhmissä on ollut todella hyvä, toisia tsemppaava ilmapiiri. Liikunta ei ole pakollista, vaan keskitytään ruokavalioon, mutta lisääntyneen energian mielellään haluaa liikuntaan pian kyllä käyttää 🙂

Tsemppiryhmässäni luovutaan turhista hiilihydraateista, jätetään perinteisten ei ketoruokien lisäksi myös mm. kaikki ketosopivat jauhot ja pähkinät pois. Maitotuotteita ja marjoja käytetään rajoitetusti, muuten ruokavaliossa käytetään rasvojen lisäksi erilaisia lihoja, munia, kalaa sekä erilaisia kasviksia. Jokaiselle päivälle on omat ruokasuunnitelmat resepteineen ja kauppalistoineen. Reseptini ovat olleet todella tykättyjä ja suunnittelen jokaiseen tsemppiryhmään uudet listat, joten pidempään mukana olijat saavat myös jonkin verran vaihtelua kun aina jotain uusia reseptejä on mukana. Reseptien ruuat on helppoja ja nopeita valmistaa ja niihin saat ainekset vaikka lähikaupastasi. Voit halutessasi tehdä samaa ruokaa koko perheelle ja muille lisukkeeksi muuta, esim lapsille makaronia. Tsemppiryhmäni ruuilla ei nähdä nälkä, ruokaa saa syödä runsaasti ja silti olo keventyy.

Tsemppiryhmissäni syödään maukasta ketokotiruokaa joka syntyy puhtaista raaka-aineista helposti.

Ryhmän lopussa saat myös jatkoon ohjeet eli et jää tyhjän päälle. Kaikki materiaalit tulevat kurssialustalle, joten löydät ne sieltä erittäin kätevästi ja halutessasi voit tallentaa koneelle. Whatsappin ryhmä on kätevä kun voit vaikka kaupassa käydessä kysyä eri tuotteista soveltuuko käyttöön. Facebookin tukiryhmässä on päivittäin ruokaketjut, joista näkee muiden syömisiä ja saa inspiraatiota. Siellä on myös omat albumit kysymyksille, uusille resepteille, alekoodeille, ruokavinkeille ym! Mukaan pääset tästä 1.1.2022 starttaavaan ryhmään:https://www.campwire.com/buy_flexible/54fa52b6-ed27-4aaf-bb30-ed6914ea3563

Tässä palautteita, kokemuksia ja tuloksia tsemppiryhmästä heidän itsensä kertomana:

”Hyvät ja helpot ohjeet ja ruuat. Hyvä ja selkee startti ketoa alotteleville. Ja sopii hyvin jo ketoilijoille, niin saa uutta potkua jatkoon ja painojumi lähtee. Oon tyytyväinen lopputulokseen ja tästä on hyvä jatkaa. -5kg kiitos tän Paulan tsemppiryhmän.”

”Ihan täydellistä. Ei tartte kuin tehdä ja syödä. Tosi maistuvia reseptejä ja hyvä olo.”

”Huippuhelpot ohjeet ja tuki! Kaksi kuukautta tsemppiryhmässä mukana ja senttejä -17 ja kiloja -7,5kg”

”Marraskuussa läksi painoa 4 kiloa, eli kilo per viikko! Vyötärö kapeni 5 sentillä. Lokakuun kanssa yhdessä siis 14,9 kiloa ja 12cm.Diabeteslääkkeet puolitettiin marraskuun aikana ja kaikki arvot labrakokeissa hyviä. Vesipaastoakin kokeilin 48 tunnin pätkän ja tulen jatkossakin tätä tekemään. Pätkäpaastoa 18:6 olen nyt 2kk kokeillut ja sekin tuli jäädäkseen.Paulan ohjeet on helppoja ja edullisia toteuttaa, heräteostot jää ja ruokahävikkiä ei synny.Tästä on hyvä jatkaa joulukuuhun Paulan matkassa. Kiitos! ”

”Tänä aamuna kävin puntarissa ja kokonaistulos lokakuun alusta -12,6kg. Ihan uskomaton fiilis ja motivaatio vaan kasvaa. Yleensä mun laihdutusyritykset olisi loppuneet jo ajat sitten. Kiitos Paula”

”Nämä on kyllä ollut aivan täydelliset, olen ollut siis mukana lokakuun alusta. Ei vois enää olla helpompaa aloittaa ketoilua, kaiken saa valmiina. Ja ruokaohjeet ihanan nopeita, ei tarvi koko päivää kokkailla. Ohjeet tulostettu valmiiksi että on helppo käyttää myös jatkossa. Ja muukin tuki plussaa, vastauksen saanut aina nopeasti mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Painoakin lähtenyt 7kg, senteistä puhumattakaan.”

”Niin huippu valmennus! reseptit niin ihanan simppeleitä ja niin maukkaita! olo on niin hyvä ja virkeä, ei turvota. Valmiit ostoslistat on ihan parhautta! ”

”Ihanan helppo ja edullinen valmennus! 4vkon tuloksena -7kg ja yli 30cm pois kehosta, ihan mahtavaa!”

”Vain hyvää sanottavaa ,selkeät ja helpot ohjeet ja mahdollisuus soveltaa eri päiville eri ruokia. Yksinkertaiset ohjeet ja kysymyksiin saa aina vastauksen.”

Tsemppiryhmässäni ei nälässä tarvitse olla!

1.11.2022 starttaa seuraava ryhmä ja sinne pääset mukaan tästä:https://www.campwire.com/buy_flexible/54fa52b6-ed27-4aaf-bb30-ed6914ea3563

Lue alta tarkempi sisältö!

 • Ketoruokavalio minihiilareilla
 • Ei käytetä mitään jauhoja, pähkinöitä eikä siemeniä.
 • Syödään lihaa, munia ja kalaa sekä kasviksia, käytetään oikeaa voita ja hieman maitotuotteita ja marjoja.
 • Joka päivälle omat ateriasuunnitelmat resepteineen!
 • Ostoslistat
 • reseptejä reilusti minihiilareilla
 • Pääset eroon makeanhimosta ja turvotuksesta
 • Ruokailut stressittömästi ilman makrojen laskentaa
 • Selkeä lista mitä saa syödä ja mitä ei saa syödä
 • Ryhmän kesto neljä viikkoa 3.1-30.1.2022!
 • Ohjeet aukeavat kurssialustalle kerran viikossa, ensimmäiset tammikuun ryhmään 29.12.
 • Pääset myös Paulan whatsapp ryhmään halutessasi jonka kautta saat nopeasti vastaukset kysymyksiisi.
 • Oma suljettu facebook ryhmä johon voit halutessasi liittyä.
 • Ryhmän tuki
 • Kerran viikossa herkkupäivä johon tarkka ohjeistus. (Huom! ei hillarimättö!)
 • Pätkäpaasto / pidemmät paastot tutuksi ( vesipaasto ei pakollinen.) Ryhmän aikana pidetään vesipaasto johon halutessa voit tulla mukaan.
 • Opastuksen jatkoa varten.
 • Arvonta.
 • Olen tukenasi ja käytettävissä koko kuukauden ihan joka päivä!
Tervetuloa mukaani neljän viikon matkalle kohti hyvinvointia ja kevyempää oloa!
Yhdessä onnistutaan!
https://www.campwire.com/buy_flexible/54fa52b6-ed27-4aaf-bb30-ed6914ea3563

Voit olla kiinnostunut myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *