LUUMUPIIRAKKA

LUUMUPIIRAKKA

8-10 PALAA 8 – 10 Palaa. Raaka-aineet: Taikinaan: Voita 250g Rahkaa 250g Mantelijauhoa 2 dl Kookosjauhoa 2 dl Psylliumia 1 rkl Leivinjauhetta 1 tl Kananmuna voiteluun Luumuhilloon: Kuivattuja luumuja 200g Vettä 1,5 dl Kermaa 1,5 dl Halutessasi makeutusta. Valmistusohje: -Sekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää rahka. Sekoita. Nypi joukkoon pehmennyt voi. Laita muovikelmun sisään ja jääkaappiin…

SUUSSASULAVAN IHANA SUKLAAKAAKKU

SUUSSASULAVAN IHANA SUKLAAKAAKKU

12 annosta. Tämä kakku on huippuhyvää lämpimänä pakastimesta sulatettuna kylmän kermavaahdon kera <3 RAAKA-AINEET: Voita 145 g Karppisokeria 1/2 dl Kermaa 2 dl Lindt 85% suklaata 100 g Leaderin tummaa minttusuklaata 100 g Leaderin 85% salty caramel suklaata 100 g Munia 6 kpl VALMISTUSOHJE: – Sulata voi kattilassa. – Lisää sinne valitsemasi makeutus, kerma sekä paloittele suklaat…

KETOILIJAN MANTELILETUT

KETOILIJAN MANTELILETUT

6 ISOA LETTUA RAAKA-AINEET: Sulatettua voita 30 g  Mantelijauhoa 60 g Munia 3 kpl Kermaa 2 dl VALMISTUSOHJE: – Kaikki sekaisin kulhoon ja kunnollinen sekoitus vispilällä. – Anna turvota ainakin hetki, mutta parempaa jos tekee taikinan valmiiksi hyvissä ajoin ennen paistamista. – Paista letut voissa rapeiksi. Jos teet pikkusia lettuja niin nämä on helppo kääntää…

KURPPALASAGNE

KURPPALASAGNE

5annosta. RAAKA-AINEET: Kesäkurpitsaa 1 iso / 400 g Naudan jauhelihaa 17% 500 g Maustamatonta tomaattimurskaa 250 g Mausteita oman maun mukaan Cheddar koskenlaskijaa 125 g Emmental juustoraastetta 150 g Kermaa 1/2 dl VALMISTUSOHJE: Valmista ensin jauhelihakastike: – Paista jauheliha – Mausta mieleisesti.  Itse laitoin chiliä, suolaa, herbamarea, currya, paprikajauhetta, rosepippuria ja mustapippurirouhetta. – Lisää tomaattimurska,…

LASKIAISPULLAT

LASKIAISPULLAT

10 kpl RAAKA-AINEET: Munia 5 kpl Voita 100 g Jugurttia 2 dl Pofiberiä 2 dl Mantelijauhoa 4 dl Makeutusta 1,5 dl Psylliumia 4 rkl Leivinjauhetta 4 tl Suolaa ripaus Kardemummaa 0,5 tl Vettä 0,5 dl Mustikoita 1 dl Chian siemeniä 1,5 rkl Kermaa 2 dl VALMISTUSOHJE: – Riko 4 munaa ja vatkaa ne käsivispilällä. – Lisää joukkoon…

KETOILIJAN NACHOT

KETOILIJAN NACHOT

KAHDELLE RAAKA-AINEET: Mantelijauhoa 160g Ranskankermaa 120g Mausteita reilusti, chili ja herbamare VALMISTUSOHJE: – Kaikki kulhossa sekaisin. – Kaadetaan pellille leivinpaperin päälle, toinen leivinpaperi päälle ja kaulitaan ihan ohueksi, riittää koko pellille.  – Leikataan paloiksi esim pitsaleikkurilla. – Paistetaan uunissa 100 asteessa kiertoilmalla noin tunti. Tavallisella saattaa tarvita pidemmän ajan. Varo ettei reunat pala. – Anna…

LEHTIKAALISIPSIT

LEHTIKAALISIPSIT

KAHDELLE RAAKA-AINEET: Lehtikaalia 200 g Öljyä 50 g Mausteita reilusti, suolaa ja pippuriseosta. VALMISTUSOHJE: – Huuhtele lehtikaalin lehdet ja poista paksut varsiosat.  – Pilko sitten lehtikaali mieleisen kokoisiksi naposteltaviksi paloiksi. – Levitä ne pellille leivinpaperin päälle. Kaada päälle oliiviöljy ja mausteet. Suolaa saa olla reilusti. Sekoittele, jotta öljy  ja mausteet sekoittuu tasaisesti kaikkialle.  – Kypsennä…

PEHMEÄ PALSTERNAKKASOSEKEITTO

PEHMEÄ PALSTERNAKKASOSEKEITTO

2 annosta RAAKA-AINEET: Palsternakkaa 335 g Oliiviöljyä 3 rkl Vuohenjuustoa 60 g Kermaa 2 dl Vettä 6 dl Porkkanaa 100 g Mausteita maun mukaan: Suolaa, herbamarea, pippurisekoitusta, kurkumaa, paprikajauhetta ja chiliä VALMISTUSOHJE: – Kuori ja pilko palsternakka. Laita uuniin pellille mausteiden kera ja lisää öljy. Itse laitoin pippuriseosta ja herbamarea. – Paahda palsternakkoja 150 asteessa…

KETOILIJAN ITALIANPATA

KETOILIJAN ITALIANPATA

5 annosta. RAAKA-AINEET: Oliiviöljy  20 g Naudan 17% jauhelihaa 500 g Tomaattimurska maustamaton 500 g Punainen paprika 1 kpl keltainen paprika 1 kpl Sipuli 1 kpl Kermaa 1 dl Cheddar koskenlaskijaa 1/4 prk Slim spagettia 200 g Mausteita: suolaa, herbamarea, grillimaustetta, kolmen pippurin seosta. Mozzarellaraastetta 2 rkl Tuoretta persiljaa 1 rkl VALMISTUSOHJE: – Kuori ja…

MAAPÄHKINÄVOIPUURO

MAAPÄHKINÄVOIPUURO

1 annos. Raaka-aineet: Maapähkinävoita 2 rkl Voita 2 rkl Kermaa 3/4 dl Kookosjauhoja 4 rkl Valmistusohje: – Sulata voi kattilassa, lisää kerma sekä muut aineet. – Sekoittele vähän väliä ettei pala pohjaan.  – Anna kiehua miedolla lämmöllä niin kauan että koostumus on muuttunut puuromaiseksi. – Kaada kulhoon ja nauti <3 Makrot: hiilarit: 10,4 g rasvat:…