VAALEA KETOLEIPÄ VUUASSA

VAALEA KETOLEIPÄ VUUASSA

                                        25 siivua. Raaka-aineet: Munia 7 kpl Kermarahka 125g Suolaa 0,5tl Psylliumia 2rkl Pofiberia 1,5 dl Mantelijauhoa 80g Kookosjauhoa 1dl Valmistusohje: – Riko munat, vatkaa ne käsivispilällä sekaisin – Lisää joukkoon kermarahka ja sekoita tasaiseksi. – Mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita ne. – Lisää kuivat aineet muna-rahka seokseen ja sekoita kunnolla. – Taikinasta…

PIZZARULLAT

PIZZARULLAT

Neljälle Pohjan raaka-aineet: munia 3 kpl Ranskankerma 2dl Herbamare 1tl Psyllium 4rkl Valmistusohje: -Sauvasekoittimella sekaisin kaikki kunnolla, annetaan jähmettyä. -Leivinpaperi öljytään, sitten levitetään taikina siihen lusikalla. Toinen öljytty leivinpaperi päälle, painellaan littanaksi ja jätetään paperi siihen paiston ajaksi. ( meillä uuni paistaa niin epätasaisesti niin näin ei pala reunatkaan ja saa kypsyä keskeltä). -175astetta n.25…

SUKLAAKÄÄRETORTTU

SUKLAAKÄÄRETORTTU

16 palaa Tarvitset: Munia 6 Karppisokeria 1/2 dl Leivinjauhetta 1 tl Mantelijauhoa 1dl Tummaa kaakaojauhetta 3 rkl Maustamatonta tuorejuustoa 175 g Kermaa 2 dl 80 % tummaa suklaata 50 g Riko huoneenlämpöiset munat ja mittaa joukkoon makeutus. Vatkaa niitä sähkövatkaimella niin kauan kunnes on kuohkeaa vaahtoa. Mittaa kuivat aineet toiseen kippoon, sekoita ja lisää ne…

RAEJUUSTOPANNARI

RAEJUUSTOPANNARI

Raaka-aineet: Munia 3 kpl Sulatettua voita 2 rkl Kermaa o,5 dl Leivinjauhetta 1 tl Psylliumia 1,5 rkl Raejuustoa 200 g Valmistusohje:Kaikki kippoon ja sekaisin esimerkiksi sauvasekoittimella. Voideltuun tai leivinpaperoituun vuokaan (n. 20x25cm) ja uuniin 200 asteeseen reilu 20min tai kunnes on pinnalta hyvännäköinen.  Jos haluat tehdä koko pellillisen, niin tee taikina kaksinkertaisena. Leikkaa paloiksi ja…

PORKKANARIESKAT

PORKKANARIESKAT

5 isoa rieskaa. Nämä porkkanarieskat valmistuu SUPERhelposti porkkanalaatikosta tai laatikoiden jämistä joita aiemmin on tullut tehtyä. porkkanalaatikon ohjeen löydät täältä:https://paulanketo.fi/arkiruuat/porkkanalaatikko/ RAAKA-AINEET: Valmista porkkanalaatikkoa vajaan litran verran. 1 muna suolaa pofiberiä 3/4 dl VALMISTUSOHJE: sekoita muna porkkanalaatikon joukkoon. lisää suolaa ja pofiber. sekoita. Ota lusikalla kiposta sämpylätaikinan tyyliin taikinaa ja tee pallo. Litistä se pellille ja…

PORKKANALAATIKKO

PORKKANALAATIKKO

Lisukkeeksi 8:lle. RAAKA-AINEET:1 kg Porkkanoita 1 Muna 50g voita 2 rkl pofiberiä 1dl kermaa Ripaus kanelia Lisäksi: pippuriseosta, suolaa, provencen maustesekoitusta. VALMISTUSOHJEET Kuori ja paloittele porkkanat, höyrytä ne pehmeiksi. Pistä porkkanat sauvasekoittimella muusiksi. Lisää muna ja kerma sekä ripaus kanelia sekä muita mausteita ja sekoita. Laita muusi uunivuokaan ja ripottele pinnalle pofiberi. Vuole vielä juustohöylällä…

LUUMUPIIRAKKA

LUUMUPIIRAKKA

8-10 PALAA 8 – 10 Palaa. Raaka-aineet: Taikinaan: Voita 250g Rahkaa 250g Mantelijauhoa 2 dl Kookosjauhoa 2 dl Psylliumia 1 rkl Leivinjauhetta 1 tl Kananmuna voiteluun Luumuhilloon: Kuivattuja luumuja 200g Vettä 1,5 dl Kermaa 1,5 dl Halutessasi makeutusta. Valmistusohje: -Sekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää rahka. Sekoita. Nypi joukkoon pehmennyt voi. Laita muovikelmun sisään ja jääkaappiin…

SUUSSASULAVAN IHANA SUKLAAKAAKKU

SUUSSASULAVAN IHANA SUKLAAKAAKKU

12 annosta. Tämä kakku on huippuhyvää lämpimänä pakastimesta sulatettuna kylmän kermavaahdon kera <3 RAAKA-AINEET: Voita 145 g Karppisokeria 1/2 dl Kermaa 2 dl Lindt 85% suklaata 100 g Leaderin tummaa minttusuklaata 100 g Leaderin 85% salty caramel suklaata 100 g Munia 6 kpl VALMISTUSOHJE: – Sulata voi kattilassa. – Lisää sinne valitsemasi makeutus, kerma sekä paloittele suklaat…

KETOILIJAN MANTELILETUT

KETOILIJAN MANTELILETUT

6 ISOA LETTUA RAAKA-AINEET: Sulatettua voita 30 g  Mantelijauhoa 60 g Munia 3 kpl Kermaa 2 dl VALMISTUSOHJE: – Kaikki sekaisin kulhoon ja kunnollinen sekoitus vispilällä. – Anna turvota ainakin hetki, mutta parempaa jos tekee taikinan valmiiksi hyvissä ajoin ennen paistamista. – Paista letut voissa rapeiksi. Jos teet pikkusia lettuja niin nämä on helppo kääntää…

KURPPALASAGNE

KURPPALASAGNE

5annosta. RAAKA-AINEET: Kesäkurpitsaa 1 iso / 400 g Naudan jauhelihaa 17% 500 g Maustamatonta tomaattimurskaa 250 g Mausteita oman maun mukaan Cheddar koskenlaskijaa 125 g Emmental juustoraastetta 150 g Kermaa 1/2 dl VALMISTUSOHJE: Valmista ensin jauhelihakastike: – Paista jauheliha – Mausta mieleisesti.  Itse laitoin chiliä, suolaa, herbamarea, currya, paprikajauhetta, rosepippuria ja mustapippurirouhetta. – Lisää tomaattimurska,…