OMENAPAISTOS

OMENAPAISTOS

YKSI ANNOS raaka-aineet: Voita 2 rkl Omenaa pieni 1/2 Mantelijauhoa 1 rkl Mantelirouhetta 1 rkl Kookoshiutaletta 1 tl Kanelia 1/2 tl Vaniljajauhetta 1/2 tl Turkkilaista jugurttia 2 rkl Mascarponejuustoa 2 rkl Valmistusohje: – Kuori, pilko ja paista omena pannulla voissa, lisää kaneli sekä mantelijauho, mantelirouhe ja kookoshiutale. – Paista jotta hieman ruskistuu. – Sekoita turkkilainen…

KETOILIJAN HELPPO MAKARONILOOTA

KETOILIJAN HELPPO MAKARONILOOTA

Kuudelle Raaka-aineet: Naudan jauhelihaa 400 g Raejuustoa 600 g Kermaa 2 dl Vettä 1/2 dl Munia 4 kpl Mausteet: suola , paprikajauhetta, currya, kolmen pippurin seosta, herbamarea Valmistusohje: – Paista jauheliha ja mausta se reiluin maustein mieleiseksesi. Mausteita saa olla reilusti. – Kaada uunivuokaan raejuustot ( valuta neste pois, jos tarpeen) ja lisää jauheliha sinne ja…

KUKKAKAALIMUUSIA JA PAISTETTUA MAKKARAA

KUKKAKAALIMUUSIA JA PAISTETTUA MAKKARAA

koko perheelle maistuva pikaruoka! Raaka-aineet: Kukkakaali pieni Voita 30 g Suolaa maun mukaan Makkaraa 300 g (huiluntuhti 3 kpl) Valmistusohje: Pilko kukkakaali ja höyrytä pehmeäksi. lisää voi ja suolaa. soseuta sauvasekoittimella. Lisää tarvittaessa suolaa. Kuori ja pilko makkarat. Paista ne voissa pannulla. Kippaa muusin joukkoon, sekoita. Valmis! Makrot koko satsiin: Hiilarit: 10,3 g Rasvat: 103…

KAALIMUUSI

KAALIMUUSI

iso satsi, lisukkeeksi riittää n.10 annokseen. Raaka-aineet: -voita 20g – keräkaali 1 kpl -suolaa maun mukaan -kermaa 1 dl -vettä 1 dl -koskenlaskija ruoka 1 dl Valmistusohje: -pilko kaali -paistetaan voissa ja -haudutellaan pehmeäksi kannen alla välillä hämmentäen. -lisätään suolaa reilusti -lisätään kerma, vesi ja koskenlaskija -kun on varmasti pehmeäksi haudutettu niin sauvasekoittimella sileäksi. -maustetaan…

VAALEA KETOLEIPÄ VUUASSA

VAALEA KETOLEIPÄ VUUASSA

                                        25 siivua. Raaka-aineet: Munia 7 kpl Kermarahka 125g Suolaa 0,5tl Psylliumia 2rkl Pofiberia 1,5 dl Mantelijauhoa 80g Kookosjauhoa 1dl Valmistusohje: – Riko munat, vatkaa ne käsivispilällä sekaisin – Lisää joukkoon kermarahka ja sekoita tasaiseksi. – Mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita ne. – Lisää kuivat aineet muna-rahka seokseen ja sekoita kunnolla. – Taikinasta…

PIZZARULLAT

PIZZARULLAT

Neljälle Pohjan raaka-aineet: munia 3 kpl Ranskankerma 2dl Herbamare 1tl Psyllium 4rkl Valmistusohje: -Sauvasekoittimella sekaisin kaikki kunnolla, annetaan jähmettyä. -Leivinpaperi öljytään, sitten levitetään taikina siihen lusikalla. Toinen öljytty leivinpaperi päälle, painellaan littanaksi ja jätetään paperi siihen paiston ajaksi. ( meillä uuni paistaa niin epätasaisesti niin näin ei pala reunatkaan ja saa kypsyä keskeltä). -175astetta n.25…

SUKLAAKÄÄRETORTTU

SUKLAAKÄÄRETORTTU

16 palaa Tarvitset: Munia 6 Karppisokeria 1/2 dl Leivinjauhetta 1 tl Mantelijauhoa 1dl Tummaa kaakaojauhetta 3 rkl Maustamatonta tuorejuustoa 175 g Kermaa 2 dl 80 % tummaa suklaata 50 g Riko huoneenlämpöiset munat ja mittaa joukkoon makeutus. Vatkaa niitä sähkövatkaimella niin kauan kunnes on kuohkeaa vaahtoa. Mittaa kuivat aineet toiseen kippoon, sekoita ja lisää ne…

RAEJUUSTOPANNARI

RAEJUUSTOPANNARI

Raaka-aineet: Munia 3 kpl Sulatettua voita 2 rkl Kermaa o,5 dl Leivinjauhetta 1 tl Psylliumia 1,5 rkl Raejuustoa 200 g Valmistusohje:Kaikki kippoon ja sekaisin esimerkiksi sauvasekoittimella. Voideltuun tai leivinpaperoituun vuokaan (n. 20x25cm) ja uuniin 200 asteeseen reilu 20min tai kunnes on pinnalta hyvännäköinen.  Jos haluat tehdä koko pellillisen, niin tee taikina kaksinkertaisena. Leikkaa paloiksi ja…

PORKKANARIESKAT

PORKKANARIESKAT

5 isoa rieskaa. Nämä porkkanarieskat valmistuu SUPERhelposti porkkanalaatikosta tai laatikoiden jämistä joita aiemmin on tullut tehtyä. porkkanalaatikon ohjeen löydät täältä:https://paulanketo.fi/arkiruuat/porkkanalaatikko/ RAAKA-AINEET: Valmista porkkanalaatikkoa vajaan litran verran. 1 muna suolaa pofiberiä 3/4 dl VALMISTUSOHJE: sekoita muna porkkanalaatikon joukkoon. lisää suolaa ja pofiber. sekoita. Ota lusikalla kiposta sämpylätaikinan tyyliin taikinaa ja tee pallo. Litistä se pellille ja…

PORKKANALAATIKKO

PORKKANALAATIKKO

Lisukkeeksi 8:lle. RAAKA-AINEET:1 kg Porkkanoita 1 Muna 50g voita 2 rkl pofiberiä 1dl kermaa Ripaus kanelia Lisäksi: pippuriseosta, suolaa, provencen maustesekoitusta. VALMISTUSOHJEET Kuori ja paloittele porkkanat, höyrytä ne pehmeiksi. Pistä porkkanat sauvasekoittimella muusiksi. Lisää muna ja kerma sekä ripaus kanelia sekä muita mausteita ja sekoita. Laita muusi uunivuokaan ja ripottele pinnalle pofiberi. Vuole vielä juustohöylällä…